Rekrytointi: etsimme pilvipalveluarkkitehtia tai -asiantuntijaa

kirjoittaja | syys 10, 2019 | Uutiset

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään palveluun. Toiminnan lähtökohtana on vastata asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin, jotka kohdistuvat suomalaiseen, alansa viimeisintä teknologiaa ja osaamista hyödyntävään pilveen sekä räätälöityyn ja ketterään palveluun.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 15 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

Avoinna olevasta pilvipalveluarkkitehdin tai -asiantuntijan tehtävästä:

Etsimme nyt joukkoomme jo entuudestaan työkokemusta omaavaa pilvipalveluteknologian taitajaa. Henkilön työkokemuksesta, osaamisesta ja tulevasta roolista osana Magic Cloudin pilvipalveluteknologian kehitystiimiä henkilön toimenkuvana voi olla esimerkiksi pilvipalveluarkkitehti tai -asiantuntija. Osana tiimiämme olet rakentamassa ja ylläpitämässä konesali- ja pilvipalveluitamme. Etsimme visionääristä taitajaa rakentamaan yrityksemme tulevaisuutta yhdessä koko tiimimme kanssa.

Tulevalla pilvipalveluarkkitehdillamme tai -asiantuntijallamme tulee olla hyvä tekninen osaaminen virtualisoinneista, verkoista ja tietojärjestelmistä (tarkempi, mahdollinen listaus alla). Hänellä on kyky visioida ja kantaa vastuuta sekä organisoida omaa työtänsä. Työtehtävä sopii työtä pelkäämättömälle, tekniikkaan intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle.

Työssään henkilö pääsee toteuttamaan ja rakentamaan tulevaisuuden pilveä. Henkilö saa tuekseen ja resurssikseen virtualisointeihin, verkkoihin ja palvelimiin erikoistuneen, ammattitaitoisen teknisen henkilöstömme sekä työyhteisökseen nuorekkaan ja avoimen tiimimme.

Pääasiallisena työpaikkana voi olla Tampereen tai Ikaalisten toimipisteemme. Tarjoamme lisäksi hyvät mahdollisuudet joustavaan työhön ja etätyöskentelyyn.

Välttämättömäksi työtehtävän hoitamisessa katsomme:

– Intohimo työntekoon ja tekniikkaan.

Intohimo, aito kiinnostus ja halu työskennellä entistä paremman pilvipalvelun ja entistä ketterämmän toiminnan eteen on työhön valittavalta henkilöltä edellytettävä lähtökohta ja ominaisuus. Osoitathan tämän ominaisuutesi hakemuksessasi ja erittelet, miten alla olevat osa-alueet tähän lähtökohtaan yhdistyvät.

Lisäksi työtehtävän menestyksekkään hoitamisen edellytyksenä pidämme seuraavia osa-alueita soveltuvin painotuksin:

– Aikaisempi työkokemus teknisistä työtehtävistä

– Hyvä paineensietokyky ja kyky kantaa vastuuta

– Taito hahmottaa laajoja kokonaisuuksia

– Sujuva suomen ja englannin kieli

– Laaja tekninen osaaminen esimerkiksi useilta seuraavista osa-alueista (erittelethän teknistä osaamistasi tarkemmin hakemuksessasi):

 • Virtualisointi
 • Storage
 • Palomuurit ja kytkimet
 • Windows Server
 • Linux-palvelimet
 • PowerShell
 • SQL Server
 • Citrix XenApp, XenDesktop
 • NetScaler
 • Tietojärjestelmien monitorointijärjestelmät
 • Tietojärjestelmien lokienhallintajärjestelmät

Edellä mainittujen lisäksi emme katso seuraavien osaamisalueiden olevan hakijalle pahitteeksi:

– Sosiaalisuus ja asiakaspalveluhenkisyys

– Soveltuva tutkinto

– Ruotsin kielen taito

Hakuohjeet:

Kysymyksiisi meistä, meillä työskentelystä ja avoimesta työtehtävästä vastaa toimitusjohtajamme Timo Haapavuori, 050 584 2585.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 13.10. osoitteeseen rekry@magiccloud.fi. Pyydämme huomioimaan, että käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Eero Koistinen Magic – Cloudin myyntitiimiin
”Hommat toimii ja kaikki rokkaa” – Magic Cloudin asiakastyytyväisyys 4.4/5
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA