Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua!

kirjoittaja | kesä 23, 2021 | Uutiset

Haluaisitko kehittää osaamistasi laaja-alaisesti pilviteknologioiden parissa? Innostutko uusien teknologioiden kehittämisestä ja haluaisit nähdä työsi tulokset kasvuyrityksen menestystarinassa? Visiomme on tarjota ylivertainen kotimainen pilvipalvelu. Osana tiimiämme pääset haastamaan public cloud -toimijoita kehittämällä kilpailukykyistä private cloud -ympäristöä. Etsimme nyt maagiseen joukkoomme sinua, jolla on jo entuudestaan työkokemusta Linux- ja Windows-palvelimien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Pilvipalveluarkkitehti

Pääset osaksi noin 20 hengen asiantuntijan työyhteisöä, jossa tunnet kaikki henkilökohtaisesti. Puhallamme yhteen hiileen ja olemme sitoutuneita tarjoamaan ylivertaista kotimaista pilvipalvelua. Kulttuurimme on avoin ja keskusteleva eli jokaisella on mahdollisuuksia vaikuttaa mitä ja miten me Magic Cloudilla toimimme. Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen tai Ikaalisten toimipisteemme. Lisäksi työskentelemme joustavasti ja halutessasi myös etätyöskentely on mahdollista.

Toivomme, että sinulla on hyvä tekninen osaaminen Linux ja Windows -palvelinympäristöistä. Palvelininfran ylläpidon automatisointi on tuttua ja tunnet myös DevOpsin merkityksen osana sitä. Ylläpidät osaamistasi aktiivisesti ja haluat kehittyä entistä paremmaksi. Sinulla on kyky visioida ja kantaa vastuuta sekä organisoida ja dokumentoida omaa työtäsi. Kasvuyrityksessä roolisi ei ole piirretty tiettyyn ruutuun ja keskeneräisyyden sietäminen kuuluu meillä arkeen. Työtehtävä sopii työtä pelkäämättömälle, tekniikkaan intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle. Innostut tunteesta, kun saat ison kokonaisuuden toimimaan tai ongelman ratkaistua.

Miltä työnkuvasi näyttää?

Selvitä, ratkaise ja esittele asiakkaille kuvaa hyvin toimintatapaasi. Pilvipalveluarkkitehtina tulet työskentelemään sisäisten kehitysprojektien ja ylläpitävien toimenpiteiden parissa sekä kehittämässä asiakkaiden pilviympäristöjä tai teknologiaratkaisuja niin sanotusti kädet savessa. Työsi on osittain itsenäistä ja itseohjautuvaa, mutta saat ympärillesi kokonaisen tiimin asiantuntijoita, joiden kanssa sparrailla ja jakaa löytämiäsi ratkaisuja. Parasta on myös se, että pystyt itse vaikuttamaan työtahtiisi sekä töiden priorisointiin tiettyjen raamien sisällä. Työsi vastuualueet määritellään kanssasi osaamisesi sekä kiinnostuksen kohteidesi perusteella. Toivomme kuitenkin, että sinulla on halua kehittyä maagiseksi osaajaksi ja kehittää osaamistasi laajasti eri osa-alueilla. Tarjoamme siihen mahdollisuuden!

Tulet loistamaan tehtävässä, kun sinulla on osaamista seuraavista:

  • CentOS, Ubuntu, SUSE Linux sekä muut distrot
  • Windows-palvelinympäristöt ja teknologiat (Esim. Active Directory)
  • Palvelininfraan liittyvä automatisointi ja skriptaukset (bash ja/tai powershell)

Lisäksi olisi hienoa, mikäli hallitset yhden tai useamman seuraavista:

  • Virtualisointiympäristöt (esim. HyperV, XenServer, Nutanix AHV)
  • MS SQL, MySQL, MariaDB, PostreSQL, MongoDB
  • Monitorointijärjestelmät (esim. Zabbix)
  • Varmistusratkaisut
  • Citrix-ympäristöt
  • Palomuurit
  • Verkot

Miksi Magic Cloud?

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään, ketterään palveluun. Olemassa olomme tarkoitus on tehdä teknologiasta helpompaa; ihminen ihmiselle, asiakastamme kuunnellen ja jatkuvasti kehittyen.

Uskomme, että menestyt työssäsi parhaiten, kun mahdollistamme osaamisesi kehittymisen ja huolehdimme hyvinvoinnistasi. Asiantuntijamme ovat voimavaramme ja siksi panostamme osaamisen kehittämiseen erilaisten koulutusten ja sertifikaattien avulla. Kasvuyrityksen osaamistarpeet muuttuvat jatkuvasti, joten se antaa myös sinulle mahdollisuuksia vaikuttaa työnkuvaasi tulevaisuudessa. Pääset tekemään erilaisia töitä kiinnostuksesi mukaan.

Huolehdimme asiantuntijoidemme hyvinvoinnista lounas- ja virike-eduilla sekä tietysti flunssan iskiessä työterveyspalvelut ovat käytettävissäsi. Tykkäät sitten pelailla tai urheilla, voit osallistua halutessasi erilaisiin järjestettyihin yhteisiin aktiviteetteihin. Jos vapaa-ajalla sattuisi käymään jotain, henkilöstön laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus auttaa näissä tilanteissa.

Miltä vaikuttaa? Milloin voit aloittaa?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähetä meille CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@magiccloud.fi.

Tehtävä täytetään heti, kun löydämme sinut. Pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Kesälomista johtuen vastaamme lähetettyihin hakemuksiin viimeistään elokuun alussa. Lisätietoja meistä tai avoimesta tehtävästä voi kysellä arkisin klo 12-16 toimitusjohtajaltamme Timo Haapavuorelta: 050 584 2585, timo.haapavuori@magiccloud.fi.

Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA