#Pilvessä | NIS2-direktiivi tulee, oletko valmis?

kirjoittaja | huhti 30, 2024 | Blogi, Muut

#Pilvessä-podcastin toinen tuotantokausi jatkuu tauon jälkeen uusin jaksoin! Kauden neljättä jaksoa hostaa Micro Magicin Kimmo Haapavuori. Kimmon vieraaksi keskustelemaan tulevasta NIS2-direktiivistä ja sen tuomista muutoksista kyberturvallisuuden vaatimuksiin on saapunut WithSecuren Senior Sales Engineer Ville Korhonen.

Tässä jaksossa pureudumme NIS2:seen, EU:n uuteen kyberturvallisuusdirektiiviin. NIS2-direktiivin lähtökohtana on vahvistaa ja yhdenmukaistaa EU:n kyberturvallisuuden tasoa sekä valmiuskykyä nykyisiin sekä tuleviin kyberuhkiin. NIS2 astuu voimaan vuoden 2024 lokakuussa, tarkemmin 18. lokakuuta 2024. NIS2 vaikuttaa erityisesti kyberturvallisuusriskien hallintatoimenpiteisiin sekä haavoittuvuustilanteista ilmoittamiseen.

Mistä uudessa NIS2-direktiivissä on kysymys? Mitä vaatimuksia se pitää sisällään? Miten näihin vaatimuksiin tulisi varautua ja kuinka toteuttaa ne käytännössä?

 

Kuuntele jakso:

Hups! Tämä sisältö tykkää kekseistä. Hyväksy markkinointievästeet kuunnellaksesi podcastia.

 

 

 

IT-infrastruktuuri liiketoiminnan kulmakivenä
IT-infrastruktuuri liiketoiminnan kulmakivenä

Nykyään liiketoiminta ei ole enää pelkästään fyysisiä tuotteita ja palveluita, vaan digitaalinen läsnäolo ja teknologia ovat keskeisessä roolissa menestyksen saavuttamisessa. Yksi tärkeimmistä tekijöistä tässä digitaalisessa murroksessa on tehokas IT-infrastruktuuri....

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA