Pasi Kellokoski nimitetty Magic Cloudin uudeksi projektijohtajaksi

kirjoittaja | kesä 11, 2024 | Cloudilaiset, Uutiset

Magic Cloud on nimittänyt uudeksi projektijohtajaksi Pasi Kellokosken. Kellokoski aloitti tehtävässään 13.5. ja tuo mukanaan yli 25 vuoden kokemuksen IT-projekteista.

Kellokoskella on laaja tausta ja kokemus eri yrityksistä (mm. Nokia, Fastems, Leanware ja viimeisimpänä M-Files). Hän on koulutukseltaan tietojenkäsittelyn FM Tampereen yliopistosta, minkä lisäksi Kellokoski on suorittanut palvelumuotoilun ylemmän AMK-tutkinnon. Palvelumuotoilun osaamisen uskotaan tuovan merkittävää hyötyä projektijohtajan tehtävissä, erityisesti sisäisten ja ulkoisten asiakastarpeiden ja kokemusten huomioimisessa toiminnan kehittämisessä.

Projektijohtajana Kellokosken päävastuuna on Magic Cloudin projektitoimiston (Project Management Office, PMO) rakentaminen ja kehittäminen. Lisäksi hän toimii projektipäällikkönä asiakkaiden käyttöönottoprojekteissa sekä sisäisissä kehitysprojekteissa.

Magic Cloudin liiketoiminnan kasvaessa projektit muuttuvat monimutkaisemmiksi ja niiden hallinta vaatii entistä enemmän tehokkuutta. Projektitoimiston kehittäminen parantaa näkyvyyttä projekteihin, optimoi resurssien käyttöä, tehostaa viestintää ja vähentää riskejä. Projektitoimiston tarkoituksena on siis varmistaa, että projektit etenevät johdonmukaisesti ja ennakoitavasti. Kaikki nämä tekijät ovat olennaisia Magic Cloudin kestävän kasvun tukemiseksi ja strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Nopeasti kasvava liiketoimintamme ja alati monimutkaistuvat projektit ovat luoneet meille tarpeen kehittää projektijohtamistamme nykyisestä. Jo syksyllä edessä siintävät entistä suuremmat projektikokonaisuudet, jotka haluammme hoitaa palvelulupauksemme mukaisesti ”vimpan päälle”. Pasi erottautui hakijoiden joukosta selvästi ja olenkin luottavaisin mielin luovuttanut PMO:n rakentamisen ja kehittämisen Pasin vastuulle. -Timo Haapavuori, toimitusjohtaja

Asiakkaiden näkökulmasta projektitoimisto varmistaa projektien toimituksen ajallaan ja budjetin mukaisesti. Standardoidut käytännöt takaavat tasalaatuista palvelua, mikä helpottaa yhteistyötä ja selkeyttää odotuksia. Projektinhallinnan kehittämisen tavoitteena on lisätä asiakastyytyväisyyttä ja varmistaa korkealaatuinen palvelu.

On hienoa päästä tukemaan Magic Cloudia edessä olevalla kasvumatkalla. Yrityksen teknologia ja palvelumalli ovat hyvässä kunnossa, mikä luo vankan perustan tulevalle kasvulle. Lisäksi yrityksen henkilöstö on erittäin asiantuntevaa ja motivoitunutta, mikä vahvistaa uskoa menestyksekkääseen tulevaisuuteen. – Pasi Kellokoski

Magic Cloud toivottaa Pasi Kellokosken lämpimästi tervetulleeksi porukkaamme. 💙

Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA