Palvelinasiantuntija, etsimme sinua tiimiimme!

kirjoittaja | heinä 3, 2020 | Uutiset

Palvelinasiantuntija, etsimme sinua tiimiimme!
Meidän tehtävämme on tehdä teknologia helpoksi. Haluamme investoida osaamiseen, jotta asiakkaamme voivat kehittyä pilvessämme. Etsimme nyt joukkoomme sinua, jolla on jo entuudestaan työkokemusta Linux- ja Windows-palvelimien ylläpidosta ja kehittämisestä. Osana tiimiämme pääset haastamaan public cloud -toimijoita kehittämällä kilpailukykyistä private cloud -ympäristöä.

Sinulla tulee olla hyvä tekninen osaaminen Linux ja Windows -palvelinympäristöistä. Palvelininfran ylläpidon automatisointi on tuttua ja tunnet myös DevOpsin merkityksen osana sitä. Ylläpidät osaamistasi aktiivisesti ja haluat kehittyä entistä paremmaksi. Sinulla on kyky visioida ja kantaa vastuuta sekä organisoida omaa työtäsi. Työtehtävä sopii työtä pelkäämättömälle, tekniikkaan intohimoisesti suhtautuvalle henkilölle.

Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen tai Ikaalisten toimipisteemme. Lisäksi työskentelemme joustavasti ja halutessasi myös etätyöskentely on mahdollista.

Odotamme sinulta soveltuvin painotuksin osaamista seuraavista:

CentOS, Ubuntu, SUSE Linux , sekä muut distrot
Windows-palvelinympäristöt ja teknologiat (Esim. Active Directory, ADFS)
palvelininfraan liittyvä automatisointi ja skriptaukset (bash ja/tai powershell)

Lisäksi olisi hienoa, mikäli hallitset yhden tai useamman seuraavista:

virtualisointiympäristöt (esim. HyperV, XenServer, Nutanix AHV)
MS SQL, MySQL, MariaDB, Prostgre, MongoDB
monitorointijärjestelmät (esim. Zabbix)
varmistusratkaisut
Citrix-ympäristöt
palomuurit
verkot

Henkilönä sinulla on

hyvä paineen- ja keskeneräisyyden sietokyky
kyky hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia
taito dokumentoida työsi sekä organisoida työtäsi
kykyä kantaa vastuuta
Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen osaamista.

Miltä vaikuttaa? Milloin voit aloittaa?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähetä meille CV:si ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@magiccloud.fi.

Tehtävä täytetään heti, kun löydämme sinut. Pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Kesälomista johtuen lähetettyihin hakemuksiin emme pysty vastaamaan. Lisätietoja meistä tai avoimesta tehtävästä voi kysellä arkisin klo 12-16 tekniseltä johtajaltamme Petteri Pulkkiselta 050 651 51/ petteri.pulkkinen@magiccloud.fi.

Magic Cloudista

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään, ketterään palveluun. Olemassa olomme tarkoitus on tehdä teknologiasta helpompaa; ihminen ihmiselle, asiakastamme kuunnellen ja jatkuvasti kehittyen.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalveluiden parissa emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa. Jotta tiimimme pääsee kertomaa sinulle jo nyt lisää, vilkaise tulevan työkavereidesi Matin ja Samin uratarinavideot!

Ohjelmistotalo - miten löytää oikea pilvipalvelukumppani?
Emotet-haittaohjelmaa levitetään suomalaisiin organisaatioihin
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA