Puhelintukipalvelun poikkeusaukioloaika 5.12.

kirjoittaja | joulu 5, 2018 | Uutiset

Keskiviikkona 5.12.2018 Magic Cloudin puhelintukipalvelu on avoinna klo 7-11. Kello 11-16 välisenä aikana tukipalvelumme on tavoitettavissa vain sähköisen tukipyyntöjärjestelmämme kautta henkilökuntamme yhteisen koulutuspäivän vuoksi. Torstaina 6.12.2017 toimistomme on suljettuna Suomen juhliessa itsenäisyyspäivää.

Näin ollen toivomme asiakkaidemme tekevän 5.12. klo 11-16 mahdolliset tukipyynnöt sähköpostitse osoitteeseen support@magiccloud.fi.

Seuraamme sähköiseen tukipalveluun saapuvia viestejä myös puhelinpalvelun sulkeutumisen jälkeen ja hoidamme akuutit tukipyynnöt koulutuspäivästämme huolimatta. Rauhoitamme kuitenkin puhelintukemme koulutuspäivän vuoksi. Vastaamme muihin koulutuspäivän aikana saapuneisiin tukipyyntöihin seuraavana arkipäivänä.

Mahdollisissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä asiakaspalvelupäällikköömme Kari Päivärintaan 045 853 5156 / kari.paivarinta@magiccloud.fi

Uusi elämä vanhalle ohjelmistolle -asiantuntijawebinaari
Vietimme strategia- ja virkistyspäivää 5.12.
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA