Myyntipäällikkö, tule meille töihin!

kirjoittaja | touko 19, 2020 | Uutiset

Meidän tehtävämme on tehdä teknologia helpoksi. Haluamme investoida osaamiseen, jotta asiakkaamme voivat kehittyä pilvessämme. Etsimme nyt myyntipäällikköä vastaamaan PK-yritysten konesalipalveluiden ja infra-kumppanuuden myymisestä.

Meillä myynti on ratkaisukeskeistä asiakkaan tarpeen kuuntelemista ja asiakkaan liiketoiminnan kehittämistä. Meillä myös myyjä ymmärtää IT:tä ja asiakkaan siihen kohdistamia tarpeita ja toiveita.

Oletamme, että sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä ratkaisukeskeisestä B2B-myynnistä. Toivomme myös, että IT:n ja pilvi-infran sanasto on sinulle jossain määrin tuttua ja sinulla on valmius ottaa palvelumme sanastoineen nopeasti ja uskottavasti haltuun.

Mitä odotamme sinulta:

  • aiempaa kokemusta ja näkemystä ratkaisukeskeisestä B2B-myynnistä
  • osaat puhua IT:tä, etkä säikähdä teknisempääkään keskustelua asiakkaan kanssa
  • kokemusta kylmäsoittamisesta ja prospektoinnista eli rohkeutta nostaa luuria
  • olet järjestelmällinen ja sinulla on kyky organisoida omaa työtäsi
  • olet tuloshakuinen
  • sinulla on malttia ja halua koko myyntiprosessin toteuttamiseen sekä asiakkaasta huolehtimiseen myös kaupanteon jälkeen

Lisäksi arvostamme, mikäli:

  • sinulla on käsitystä toimialastamme ja hahmotat PK-yritysten IT-ympäristöjen rakenteen
  • haluat aktiivisesti etsiä uusia potentiaalisia asiakkaita ja kohderyhmiä sekä verkostoitua. Plussana sosial selling -motivaatio!
  • haluat osallistua myyntiorganisaatiomme kehittämiseen

Vaikka odotuksemme ja tavoitteet ovat korkealla, pääset onnistumaan ja tekemään yhdessä kanssamme. Meillä myyjän ei tarvitse yksin pakertaa liidilistansa parissa, vaan töitä tehdään yhdessä!

Mietityttääkö?

Lisätietoja meistä ja avoimesta tehtävästä saat liiketoimintajohtajaltamme Kimmo Haapavuorelta 045 238 8028 / kimmo.haapavuori@magiccloud.fi.

Mikäli haluat kuulla tulevan kollegasi Eeron mietteitä Magic Cloudista ja meillä myymisestä, kilauta myyntipäälliköllemme Eero Koistiselle 040 701 6655.

Milloin voit aloittaa?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähesty siis meitä empimättä avoimella hakemuksella, CV:llä ja palkkatoivomuksella. Odotamme hakemustasi osoitteeseen rekry@magiccloud.fi 7.6.2020 mennessä.

Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Magic Cloudista

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen pilveen sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään palveluun. Olemassa olomme tarkoitus on tehdä teknologiasta helpompaa; ihminen ihmiselle, asiakastamme kuunnellen ja jatkuvasti kehittyen.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 19 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

Ps. tutustu myös yritysvideoomme!

Työpaikkailmoitus: pilvipalveluarkkitehti
Magic Cloud saavutti AAA Gold -luottoluokituksen jo viidettä kertaa
<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud