Miten Magic Cloud on varmistanut palveluiden jatkuvuuden mahdollisten sähkökatkojen varalta?

kirjoittaja | marras 2, 2022 | Uutiset

Palveluidemme jatkuvuus on meille elintärkeää ja siksi palvelinkeskustemme sähkön saannin varmistaminen on ollut meille tärkeä prioriteetti aina. Nykyinen maailmantilanne on nostanut uhkakuvia sähkön katkeamiseksi ja sen seurauksena olemme analysoineet riskiä sekä varautumistamme uudelleen.

Meillä palvelinkeskukset on varustettu UPS-akustoilla ja varavoimageneraattorilla. Näiden avulla sähkökatkon sattuessa pystymme tuottamaan sähköä noin viikon verran. Tarvittaessa varakäyntiaikaa voidaan tästä pidentää generaattoria tankkaamalla. Näin ollen mahdolliset sähkökatkot eivät tule aiheuttamaan palvelutuotannossamme ongelmia.

Huomioitavaa on, että palveluidemme käyttö edellyttää sähköä meidän ja asiakkaan välillä monessa pisteessä eri toimijoiden esimerkiksi operaattoreiden kautta. Näissä pisteissä sähkön saannin varmistaminen on kiinni myös eri pisteissä toimivien palveluntarjoajien varautumisesta, johon emme pysty toimillamme vaikuttamaan.

Tekninen johtajamme Jarkko Kovala kertoo mielellään lisää, mikäli tarvitsette asiasta lisätietoa:

Jarkko Kovala
Tekninen johtaja

040 535 8638
jarkko.kovala@magiccloud.fi

Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!
#Pilvessä turvassa | Ovatko salasanat tietoturvan suurin vitsaus?
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!

Viime viikolla juhlimme 10 vuotiasta Magic Cloud Oy:ta upeissa tiloissa Innovation Home:lla asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden voimin. 🥳🥂 Tilaisuuteen saimme puhumaan useammankin Magic Cloud:n pitkäaikaisen asiakkaan. EmCe Solution Partner Oy:lta...

Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali
Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi