Markkinoinnin osaaja, etsimme sinua!

kirjoittaja | helmi 11, 2020 | Uutiset

Hei markkinoinnin osaaja! Etsimme sinua yrityksemme tunnettuuden ja löydettävyyden kasvattajaksi.

Pääasiallinen työsi on tuottaa, ylläpitää ja kehittää sitouttavaa digimarkkinointia. Koska olemme vielä suhteellisen pieni yritys, on todennäköistä, että pääset tekemään myös muita rooliisi liittyviä töitä (kuten kehittämään markkinointistrategiaamme, hostaamaan webinaareja, osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja järjestämään niitä). Tämä myös tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus kehittää rooliasi vahvuuksiesi mukaisesti.

Toivomme, että sinulla on kokemusta tuloksekkaasta markkinoinnista, asiakaslähtöisestä sisällöntuotosta sekä erilaisista digimarkkinointityökaluista. Toivottavasti olet myös halukas kehittämään markkinointiamme ja kokeilemaan uusia ja luovia markkinoinnin muotoja.

Yrityksemme olemassaolon tarkoitus on tehdä teknologiasta helpompaa. Olemme pilvipalveluyritys, joka muun muassa tarjoaa asiakkailleen pilviteknologiaosaamista ja konesalipalveluja. Sinun tehtäväsi on sekä tulkata IT:tä (eli haltiakieltä) ihmisten kielelle ja tarvittaessa puhua myös itse IT:tä sitä ymmärtäville asiakkaillemme. Niinpä olisi mahtavaa, mikäli IT-sanasto on sinulle jossain määrin tuttua tai sinulla on vähintään valmius ottaa palvelukonseptimme nopeasti ja uskottavasti haltuun.

Saat työyhteisöksesi parikymmenhenkisen porukkamme. Lyhyesti sanoen meillä on rento tekemisen meininki, jota sloganimme ”Pienessä pilvessä kaikki sujuu paremmin” kuvaa hyvin: haluamme kehittyä ja pitää samalla sopivan pilkkeen silmäkulmassa. Voit tutustua tulevien työkavereidesi ajatuksiin ja uratarinoihin rekrysivullamme.

Työtehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta mikäli elämäntilanteeseesi sopii paremmin osa-aikainen työ, sekin on mahdollista. Tarjoamme lisäksi hyvät mahdollisuudet joustavaan työhön ja etätyöskentelyyn.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • digimarkkinointi, markkinoinnin analytiikka ja optimointi
 • sisällöntuotto
 • asiakasviestintä
 • rekrytointiin ja työnantajamielikuvaan liittyvä markkinointiviestintä
 • markkinoinnin automaatio
 • sekä kaikkien edellä mainittujen kehittäminen

Niiden hoitamiseksi, toivomme, että sinulla on

 • kykyä strategiseen ajatteluun ja kehittämiseen,
 • kokemusta digimarkkinoinnista ja markkinointiteknologioista
 • sekä ymmärrystä kokoisemme yrityksen toiminnasta.

Arvostamme, mikäli lisäksi sinulla on saamista jostakin seuraavista osa-alueista:

 • kasvuhakkerointi
 • visuaalinen osaaminen (esimerkiksi kuvankäsittely, videot)
 • webinaarien hostaaminen ja erilaisiin markkinointitapahtumiin osallistuminen ja tapahtumien järjestäminen

Mietityttääkö jokin?

Viestintä- ja henkilöstöpäällikkömme Terhi Meriläinen vastaa mielellään kysymyksiisi 045 110 2808 / terhi.merilainen@magiccloud.fi.

Milloin voit aloittaa?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi ja toivottavasti myös innostuksesi! Lähesty siis meitä empimättä avoimella hakemuksella, CV:llä ja palkkatoivomuksella. Odotamme hakemustasi osoitteeseen rekry@magiccloud.fi 23.2.2020 mennessä.

Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Magic Cloudista

Magic Cloud Oy on suomalainen pilvipalvelutarjoaja, jonka liiketoiminta perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen konesalipalveluun sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään vuorovaikutukseen. Olemassaolomme tarkoitus on tehdä teknologiasta helpompaa; ihminen ihmiselle, asiakastamme kuunnellen ja jatkuvasti kehittyen.

Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 18 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

Vilkaise myös yritysvideomme!

Vlogi: Pilvi-infran kumppanuusmalli ohjelmistotaloille
Menestystä ja kasvua jo viidettä vuotta!
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA