Mari Asmala kehittää Magic Cloudin tunnettuutta markkinoinnin avulla

kirjoittaja | touko 28, 2020 | Uutiset

Mari Asmala aloitti Magic Cloudin markkinointipäällikkönä maaliskuun lopussa. Monien yritysten markkinoinnin kehittäjänä työskennellyt Mari pääsee nyt näyttämään osaamisensa Magic Cloudin tunnettuuden kasvattamisessa sekä yritysbrändin kehittämisessä.

-Inspiroidun työssäni siitä, kun löydän toimivia markkinoinnin ratkaisuja, jotka vievät kohti yrityksen tavoitteita. Pyrin aina etsimään uusia lähestymiskulmia markkinointiin ja ravistella sitä, mitä on aiemmin tehty.

Magic Cloudissa Maria kiinnosti erityisesti yrityksen koko ja kasvupotentiaali. Mari kokee, että markkinoinnilla on tässä kohtaa suuri merkitys, jolloin oman työn tulokset tulevat selkeästi esille. Magic Cloudin selkeä visio ja strategia tekevät markkinoinnista mielenkiintoista.

-Koen, että omalla työlläni pystyn vaikuttamaan Magic Cloudin kasvuun. Magic Cloudin koko antaa mahdollisuuksia tehdä markkinointia monipuolisesti eikä työnkuva ei ole sidottu tiettyihin toimenpiteisiin. Pystyn toteuttamaan markkinointia luovasti oman osaamiseni ja kokemukseni pohjalta. Haluan tehdä oman osuuteni siinä, että Magic Cloud kasvaa kohti tulevaisuuden visiota!

Vaikka Mari on aloittanut työskentelynsä etänä vallitsevasta tilanteesta johtuen, on hän päässyt jo mukaan työyhteisöön etäyhteyksillä. Muutama työkaveri on jo livenäkin nähty!

-Pidän siitä, että Magic Cloudilla kaikki ovat sitoutuneita ja motivoituneita työtään kohtaan. Töitä tehdään täysillä ja työhön suhtaudutaan tietyllä vakavuudella. Työyhteisössä vallitsee kuitenkin rentous ja kaikki otetaan aidosti huomioon.

Magic Cloud saavutti AAA Gold -luottoluokituksen jo viidettä kertaa
Ohjelmistotalo - miten löytää oikea pilvipalvelukumppani?
Karol Warnicki on aloittanut Magic Cloudin myyntijohtajana
Karol Warnicki on aloittanut Magic Cloudin myyntijohtajana

Karol Warnicki on aloittanut Magic Cloudin myyntijohtajana lokakuun alussa ja tulee ottamaan vastuun erityisesti keskisuurten teollisuusyritysten ratkaisumyynnistä. Vaikka Karolin matka Magic Cloudin kanssa on vasta alussa, on hän seurannut Magic Cloudin tarinaa jo...

Magic trainee – kehity pilvi-infran asiantuntijaksi
Magic trainee – kehity pilvi-infran asiantuntijaksi

Intohimona teknologia? Haluatko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?   Magic trainee -ohjelma on opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud