Mari Asmala kehittää Magic Cloudin tunnettuutta markkinoinnin avulla

kirjoittaja | touko 28, 2020 | Uutiset

Mari Asmala aloitti Magic Cloudin markkinointipäällikkönä maaliskuun lopussa. Monien yritysten markkinoinnin kehittäjänä työskennellyt Mari pääsee nyt näyttämään osaamisensa Magic Cloudin tunnettuuden kasvattamisessa sekä yritysbrändin kehittämisessä.

-Inspiroidun työssäni siitä, kun löydän toimivia markkinoinnin ratkaisuja, jotka vievät kohti yrityksen tavoitteita. Pyrin aina etsimään uusia lähestymiskulmia markkinointiin ja ravistella sitä, mitä on aiemmin tehty.

Magic Cloudissa Maria kiinnosti erityisesti yrityksen koko ja kasvupotentiaali. Mari kokee, että markkinoinnilla on tässä kohtaa suuri merkitys, jolloin oman työn tulokset tulevat selkeästi esille. Magic Cloudin selkeä visio ja strategia tekevät markkinoinnista mielenkiintoista.

-Koen, että omalla työlläni pystyn vaikuttamaan Magic Cloudin kasvuun. Magic Cloudin koko antaa mahdollisuuksia tehdä markkinointia monipuolisesti eikä työnkuva ei ole sidottu tiettyihin toimenpiteisiin. Pystyn toteuttamaan markkinointia luovasti oman osaamiseni ja kokemukseni pohjalta. Haluan tehdä oman osuuteni siinä, että Magic Cloud kasvaa kohti tulevaisuuden visiota!

Vaikka Mari on aloittanut työskentelynsä etänä vallitsevasta tilanteesta johtuen, on hän päässyt jo mukaan työyhteisöön etäyhteyksillä. Muutama työkaveri on jo livenäkin nähty!

-Pidän siitä, että Magic Cloudilla kaikki ovat sitoutuneita ja motivoituneita työtään kohtaan. Töitä tehdään täysillä ja työhön suhtaudutaan tietyllä vakavuudella. Työyhteisössä vallitsee kuitenkin rentous ja kaikki otetaan aidosti huomioon.

Magic Cloud saavutti AAA Gold -luottoluokituksen jo viidettä kertaa
Ohjelmistotalo - miten löytää oikea pilvipalvelukumppani?
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä

  Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud