Mari Asmala kehittää Magic Cloudin tunnettuutta markkinoinnin avulla

kirjoittaja | touko 28, 2020 | Uutiset

Mari Asmala aloitti Magic Cloudin markkinointipäällikkönä maaliskuun lopussa. Monien yritysten markkinoinnin kehittäjänä työskennellyt Mari pääsee nyt näyttämään osaamisensa Magic Cloudin tunnettuuden kasvattamisessa sekä yritysbrändin kehittämisessä.

-Inspiroidun työssäni siitä, kun löydän toimivia markkinoinnin ratkaisuja, jotka vievät kohti yrityksen tavoitteita. Pyrin aina etsimään uusia lähestymiskulmia markkinointiin ja ravistella sitä, mitä on aiemmin tehty.

Magic Cloudissa Maria kiinnosti erityisesti yrityksen koko ja kasvupotentiaali. Mari kokee, että markkinoinnilla on tässä kohtaa suuri merkitys, jolloin oman työn tulokset tulevat selkeästi esille. Magic Cloudin selkeä visio ja strategia tekevät markkinoinnista mielenkiintoista.

-Koen, että omalla työlläni pystyn vaikuttamaan Magic Cloudin kasvuun. Magic Cloudin koko antaa mahdollisuuksia tehdä markkinointia monipuolisesti eikä työnkuva ei ole sidottu tiettyihin toimenpiteisiin. Pystyn toteuttamaan markkinointia luovasti oman osaamiseni ja kokemukseni pohjalta. Haluan tehdä oman osuuteni siinä, että Magic Cloud kasvaa kohti tulevaisuuden visiota!

Vaikka Mari on aloittanut työskentelynsä etänä vallitsevasta tilanteesta johtuen, on hän päässyt jo mukaan työyhteisöön etäyhteyksillä. Muutama työkaveri on jo livenäkin nähty!

-Pidän siitä, että Magic Cloudilla kaikki ovat sitoutuneita ja motivoituneita työtään kohtaan. Töitä tehdään täysillä ja työhön suhtaudutaan tietyllä vakavuudella. Työyhteisössä vallitsee kuitenkin rentous ja kaikki otetaan aidosti huomioon.

Magic Cloud saavutti AAA Gold -luottoluokituksen jo viidettä kertaa
Ohjelmistotalo - miten löytää oikea pilvipalvelukumppani?
Meillä syksy lähti käyntiin pikkujouluilla!
Meillä syksy lähti käyntiin pikkujouluilla!

Perinteisesti meillä vietetään pikkujouluja keväällä, mutta kevään poikkeusolosuhteiden takia pikkujoulut siirrettiin nyt syyskuun alkuun. Pikkujouluihin osallistui Magic Cloudin lisäksi Micro Magicin sekä Magic Automationin henkilöstö. Tämä oli ensimmäinen kerta...

Microsoft 365 -nimissä lähetetään huijaussähköposteja
Microsoft 365 -nimissä lähetetään huijaussähköposteja

Microsoft 356 -nimissä lähetetään huijaussähköposteja. Viestien sisältö ohjaa klikkaamaan viestissä olevaa linkkiä. Esimerkiksi viesti saattaa olla ilmoitus tallennustilan täyttymisestä ja linkin kautta tilaa voi ostaa lisää. Nämä huijausviestit ovat usein helposti...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud