Mari Asmala kehittää Magic Cloudin tunnettuutta markkinoinnin avulla

kirjoittaja | touko 28, 2020 | Uutiset

Mari Asmala aloitti Magic Cloudin markkinointipäällikkönä maaliskuun lopussa. Monien yritysten markkinoinnin kehittäjänä työskennellyt Mari pääsee nyt näyttämään osaamisensa Magic Cloudin tunnettuuden kasvattamisessa sekä yritysbrändin kehittämisessä.

-Inspiroidun työssäni siitä, kun löydän toimivia markkinoinnin ratkaisuja, jotka vievät kohti yrityksen tavoitteita. Pyrin aina etsimään uusia lähestymiskulmia markkinointiin ja ravistella sitä, mitä on aiemmin tehty.

Magic Cloudissa Maria kiinnosti erityisesti yrityksen koko ja kasvupotentiaali. Mari kokee, että markkinoinnilla on tässä kohtaa suuri merkitys, jolloin oman työn tulokset tulevat selkeästi esille. Magic Cloudin selkeä visio ja strategia tekevät markkinoinnista mielenkiintoista.

-Koen, että omalla työlläni pystyn vaikuttamaan Magic Cloudin kasvuun. Magic Cloudin koko antaa mahdollisuuksia tehdä markkinointia monipuolisesti eikä työnkuva ei ole sidottu tiettyihin toimenpiteisiin. Pystyn toteuttamaan markkinointia luovasti oman osaamiseni ja kokemukseni pohjalta. Haluan tehdä oman osuuteni siinä, että Magic Cloud kasvaa kohti tulevaisuuden visiota!

Vaikka Mari on aloittanut työskentelynsä etänä vallitsevasta tilanteesta johtuen, on hän päässyt jo mukaan työyhteisöön etäyhteyksillä. Muutama työkaveri on jo livenäkin nähty!

-Pidän siitä, että Magic Cloudilla kaikki ovat sitoutuneita ja motivoituneita työtään kohtaan. Töitä tehdään täysillä ja työhön suhtaudutaan tietyllä vakavuudella. Työyhteisössä vallitsee kuitenkin rentous ja kaikki otetaan aidosti huomioon.

Magic Cloud saavutti AAA Gold -luottoluokituksen jo viidettä kertaa
Ohjelmistotalo - miten löytää oikea pilvipalvelukumppani?
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla tavoitteet ovat korkealla, ja joilta löytyy intohimoa kehittää omaa osaamistaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on erittäin motivoitunut karting-kuljettaja Eemeli Koivisto. Koivisto ajaa kartingissa OK senior...

Taianomaista joulua –  kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna
Taianomaista joulua – kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna

Koko Magic Cloudin porukka kiittää kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä myös tulevaisuudessa. Magic Cloud on tänä vuonna 10-vuotias. Tämän 10 vuoden aikana pilvestä on tullut standardi ja...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud