Magic trainee – kehity pilvi-infran asiantuntijaksi

kirjoittaja | loka 9, 2020 | Uutiset

Intohimona teknologia? Haluatko kehittyä pilvi-infran asiantuntijaksi?

 

Magic trainee -ohjelma on opintojen loppuvaiheessa ja valmistumassa oleville opiskelijoille, joille teknologia on intohimo. Pääset näköalapaikalle pilvipalveluiden kehityksessä ja kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavassa teknologiayrityksessä.

Kahden vuoden palkallisen trainee-ohjelman aikana kehitämme osaamistasi kohti pilvi-infran asiantuntijuutta tavoitteena saada sinut osaksi kehitystiimiämme. Trainee-ohjelman aikana työskentelet osana tukitiimiä, jolloin töihisi tulee kuulumaan palvelinten ylläpitotehtäviä, vianetsintää, asiakastukea sekä työskentelyä muiden teknisten tukipalveluiden kanssa. Tuen tehtävien ohella koulutamme osaamistasi yhteisesti sovitun polun mukaisesti kohti pilvi-infran asiantuntijuutta. Opit ylläpitämään Windows ja Linux -palvelimia private ja public cloud -ympäristöissä. Ammattitaitoosi kuuluu jatkossa myös mm. virtualisointitekniikat, tietoliikenneverkot, M365-palvelut ja Citrix-ympäristöt.

Konesalissamme pyörii moderni Nutanix-virtualisointialusta, jolla pystymme tarjoamaan julkipilven tasoisen teknologian asiakkaillemme. Nutanix-osaaminen on myös yksi keskeinen tavoite oppimispolullasi. Tutustu Nutanixiiin täältä: www.nutanix.com

Meille on tärkeintä, että sinulla on halua oppia, kehittyä sekä ottaa vastuuta. Odotamme intohimoa ja osaamista ongelmanratkaisuun sekä vianetsintään. Toivomme, että sinulla olisi käsitystä ja kokemusta Windows-palvelinten ylläpidosta ja itseohjautuva työskentelyote.

Työkaveriksi saat 20 mahtavaa tyyppiä, joiden sydän sykkii teknologialle ja käpykakuille. Porukkamme on niin maaginen, että vietämme aikaa myös töiden ulkopuolella illanistujaisten, mysteerihuoneiden ja muiden aktiviteettien parissa. Niin, ja järjestetään toimistolla myös omia laneja, mikäli ne ovat juttusi.

 

Oletko sinä etsimämme työkaveri ja tuleva pilvi-infran asiantuntija?

Koska luit tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Haku trainee-ohjelmaan on auki 12.-23.10., joten lähesty siis meitä avoimella hakemuksella osoitteeseen rekry@magiccloud.fi. Liitä hakemukseen myös CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuajan sisällä.

Otamme sinut traineeksi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä ja trainee-ohjelmasta saat arkipäivisin asiakaspalvelupäälliköltämme Kari Päivärinnalta 045 853 5156 / kari.paivarinta@magiccloud.fi

Mahdolliset opintoihin liittyvät harjoittelut voidaan sisällyttää osaksi trainee-ohjelmaa.

 

Magic Cloud

Magic Cloud Oy on pieni, mutta nopeasti kasvava teknologiayritys. Liiketoimintamme perustuu suomalaiseen, teknisesti huipputasoiseen konesalipalveluun sekä asiantuntevaan ja asiakasta ymmärtävään vuorovaikutukseen. Missiomme on tehdä teknologiasta helpompaa.
Yrityksemme työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä. Olemme toimineet pilvipalvelukentällä emoyhtiömme kautta vuosituhannen alusta saakka ja tavoitteemme on kasvaa tulevaisuuden johtavaksi pilvipalvelutoimijaksi Suomessa.

 

Tutustu työyhteisöömme ja kuuntele #Pilvessä-podcastin jakso: Töissä pilvessä – näin meillä Spotifyssa tai YouTube-kanavallamme.

#Pilvessä-podcast | Miten yksityinen pilvi rikkoo julkipilven rajoja?
Karol Warnicki on aloittanut Magic Cloudin myyntijohtajana
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Kari Päivärinta</h6>
Kari Päivärinta
Asiakaspalvelupäällikkö 045 853 5156 kari.paivarinta@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA