Magic Cloudin tiimi kasvanut peräti viidellä uudella osaajalla

kirjoittaja | syys 22, 2022 | Cloudilaiset, Uutiset

Magic Cloudin kasvu on ottanut askeleen eteenpäin, kun joukkoomme on saatu lisää huipputyyppejä ja osaajia! ☁️

Iloksemme saamme huudella, että olemme saaneet peräti viisi uutta osaajaa Magic Cloudin perheeseemme. 🥳 Myyntitiimimme kaksi uutta jäsentä ovat Kalle Saarinen ja Eelis Nyrhilä, jotka vastaavat uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien hoidosta. Kalle on muuttanut vastikään Jyväskylästä Tampereelle ja on viimeisimpänä toiminut asiakkuuspäällikkönä, jossa hän vastasin omista asiakkuuksista ja uusasiakashankinnasta. Vahvuuksikseen Kalle kuvaa nuorekkaan otteen myyntityöhön sekä erittäin kovan poltteen yrityksen liikevaihdon kasvattamiseen. Eelis sen sijaan on muuttanut Tampereelle suomen Turusta, ja hän on aiemmin tehnyt erilaisia myyntitöitä sekä opiskellut. Hänen vahvuutensa on kiinnostus ratkaisumyyntiä kohtaan. Lisäksi hän tuo yritykseen omien sanojensa mukaan ”huonoa huumoria”. Molempien poikien kiinnostuksen Magic Cloudia kohtaan herätti yrityksen tarina. He odottavat työltään rentoa tiimihenkeä, kehittymistä myyjänä, uusia oppeja sekä hyviä keskusteluita.

Markkinointipäällikkömme Mari saa tiimiinsä avukseen Anna Kinnusen, joka toimii markkinointispesialistin roolissa. Anna on muuttanut noin puolitoista vuotta sitten opintojen jälkeen Vaasasta Tampereelle ja ennen Magic Cloudia hän on tehnyt markkinointia toiminimellä. Vahvuuksikseen hän kuvaa graafisen osaamisen ja kokonaisuuksien hallinnan. Kiinnostuksen työpaikkaa kohtaan herätti halu olla mukana kehittämässä ja luomassa Magic Cloudin kasvutarinaa. Työltä Anna odottaa uusia oppeja ja näkökulmia markkinointiin sekä yhdessä tekemisen meininkiä.

Myös suosittu trainee-ohjelmaamme on saanut uudet innokkaat oppijat, Antoni Paavolan ja Jaakko Kankaansivun. He pääsevät kehittämään osaamistaan pilviteknologioiden parissa työskennellen osana tekniikan tiimiä. Antoni on lähtöisin Hämeenlinnasta, mutta on päätynyt Tampereelle Naantalin ja Espoon kautta. Koulutukseltaan Antoni on IT Tradenomi sekä vuoden loputtua IT Insinööri. Aikaisemmin hän toimi järjestelmäasiantuntijana. Antoni haluaa tuoda näkemystään varmistuksiin sekä luoda yhä enemmän joustavuutta asiakasarkeen. Jaakko on kotoisin Ylöjärveltä ja hän opiskelee tietojenkäsittelytiedettä Tampereen yliopistossa. Jaakko on tarkka ja keskittymiskykyinen tekijä, joka taitaa ohjelmoinnin ja laajempienkin abstraktien kokonaisuuksien hahmottamisen. Kiinnostuksen Magic Cloudia ja trainee-ohjelmaa kohtaan Antonille ja Jaakolle loi erilaiset mahdollisuudet ja joustavuus työtehtäviä kohtaan sekä asiakkaan teknillisien ympäristöjen kehittämismahdollisuudet. Työltään he odottavat haasteita, uusia oppeja ja näkemyksiä sekä käytännön kokemusta.

Haluatko sinäkin osaksi meidän maagista tiimiämme? Katso auki olevat rekrymme tai laita avoin hakemus tulemaan. 🥰

Lue lisää arkkitehdin paikasta ja hae: https://rekry.magiccloud.fi/jobs/2035967-pilvipalveluarkkitehti

Lue lisää asiantuntijan paikasta ja hae: https://rekry.magiccloud.fi/jobs/2036040-pilvipalveluasiantuntija

 

Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?
Magic Cloud herättää keskustelua organisaatioiden tietoturvatasosta Putinproof-kampanjallaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA