Magic Cloudin henkilöstöanti oli menestys: 62 % henkilöstöstä on nyt omistajia

kirjoittaja | touko 10, 2023 | Cloudilaiset, Uutiset

Olemme toteuttaneet koko henkilöstölle suunnatun osakeannin. Henkilöstöanti oli menestys, sillä jopa 62 % henkilöstöstämme osallistui antiin. Antiin osallistuneet liittyivät näin aiempien omistajien joukkoon Magic Groupin ollessa edelleen Magic Cloudin enemmistöomistaja.

Henkilöstöantiin osallistuneiden määrä ylitti odotuksemme ja kertoo vahvasta sitoutumisesta Magic Cloudia kohtaan. Mukaan lähtivät johtoryhmän lisäksi joukko asiantuntijoita, joihin lukeutuu niin pidempään kuin vähemmän aikaa Magic Cloudilla työskennelleitä henkilöitä.

Henkilöstöannin osallistumisprosentti kertoo laajasta uskosta tekemiseemme ja mahdollisuuteen menestyä tässä. Olemme tehneet suunnitelmaa siitä, mihin olemme menossa, ja tämä tulos näyttää siltä, että olemme saaneet porukan suunnitelman taakse, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija nyt ja tulevaisuudessa. Siksi toimintamme ja palvelulupauksemme lunastaminen edellyttävät osaavaa ja sitoutunutta henkilöstöä. Meillä on näyttöä, että yritykset kaipaavat kumppania, joka huolehtii ja ottaa vastuun kattavasti koko IT-infrastruktuurista sijainnista riippumatta. Tässä meillä on tavoitteena olla alan paras osaaja ja silloin henkilöstön sitouttaminen on onnistumisen avain.

Tulevaisuudessa tulemme laajentamaan palveluitamme myös ratkaisuilla, jotka mahdollistavat loppukäyttäjien yhdistämisen hybridipilven palveluihin helposti ja tietoturvallisesti, sekä palvelukokonaisuuksilla, joita on räätälöity sovelluskehittäjien tarpeisiin. Sitouttamalla henkilöstöämme pystymme turvaamaan palvelukehityksemme sekä kasvusuunnitelmamme ja henkilöstö saa onnistumisista oman osansa omistajuuden kautta.

Magic Cloudilla on aina ollut yrittäjähenkistä tekemistä ja henkilöstöannilla pystytään palkitsemaan jo tehdystä työstä kuin myös tulevista onnistumisista ja menestyksestä. Omistajuus antaa työn tekemiselle uuden luonteen, kun jatkossa työn tulokset näkyvät myös omistajuuden kautta, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Lisätietoja henkilöstöannista antaa:
Timo Haapavuori, toimitusjohtaja, Magic Cloud
timo.haapavuori@magiccloud.fi
050 584 2585

Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA