Magic Cloud palvelee normaalisti koronatilanteesta huolimatta

kirjoittaja | maalis 17, 2020 | Uutiset

Magic Cloudin palveluiden jatkuvuuden turvaaminen

Vallitseva poikkeustilanne vaikuttaa laajasti yhteiskuntamme päivittäiseen toimintaan. Tässä tiedotteessa kerromme, miten olemme turvanneet tuottamiemme palveluiden jatkuvuuden.

Magic Cloudin palvelut ja tukipalvelu ovat tavoitettavissa normaalisti

Magic Cloudin palveluiden toimivuus jatkuu ja tekninen tukipalvelumme on asiakkaidemme tavoitettavissa normaalisti.

Tavoitatte asiakaspalvelumme tutuista yhteystiedoista support@magiccloud.fi / 010 328 4709 arkisin klo 7-17.

Henkilökuntamme on siirtynyt työskentelemään pääsääntöisesti etänä 13.3. perjantaista lähtien. Olemme varmistaneet, että kaikki kykenevät tekemään täysipainoisesti töitään myös kotona. Sujuva etätyöskentely on ollut yrityksessämme mahdollista jo ennen poikkeustilannetta, sillä olemme halunneet mahdollistaa töiden tekemisen joustavasti osana organisaatiokulttuuriamme.

Palveluidemme teknisten ympäristöjen ylläpitäminen ja päivittäminen onnistuvat asiantuntijoiltamme etäyhteyksillä. Tarvittaessa järjestämme asiantuntijamme tiloihimme, mikäli asiakkaidemme palveluiden päivittäminen tai huoltotoimenpiteet sitä vaativat.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme välttämään julkisten kulkuneuvojen käyttöä ja tilanteita, joissa he ovat kanssakäymisissä useampien henkilöiden kanssa yhtäaikaisesti. Olemme siirtyneet yrityksemme sisäisissä ja ulkoisissa tapaamisissa etäyhteyskokouksiin, eikä kasvokkain tapahtuvia tapaamisia toistaiseksi järjestetä. Seuraamme jo toteutettujen toimenpiteiden lisäksi tiiviisti valtiohallinnon ja THL:n suosituksia ja noudatamme niitä sisäisessä toiminnassamme.

Tarvitsetteko etätyövälineitä?

Pyrimme omalta osaltamme auttamaan organisaatioita oman toimintansa jatkuvuudessa tarjoamalla monipuolisia etätyöratkaisuja kuten tähänkin saakka.

Mikäli tarvitsette yrityksenne käyttöönne etätyövälineitä, esimerkiksi etätyöpöytää tai Office 365 -palveluita, myyntitiimimme Janne ja Eero auttavat myynti@magiccloud.fi / 010 328 4701.

Emoyhtiömme Micro Magic Oy:n Matti 045 131 3693 puolestaan vastaa etätyölaitteisiin liittyviin kysymyksiin.

Lisätietoja

Petteri Pulkkinen
Tekninen johtaja

050 651 51
petteri.pulkkinen@magiccloud.fi

Menestystä ja kasvua jo viidettä vuotta!
Office 365 -palvelun nimeämiskäytännöt muuttuvat 21.4.2020.
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA