Magic Cloud pääomistajaksi ohjelmistorobotiikkayritys Magic Automation Oy:öön

kirjoittaja | joulu 13, 2018 | Uutiset

Timo Haapavuori perusti kolmannen yrityksensä, Magic Automation Oy:n.

Tylsää ja turhaa rutiinityötä on jokaisella työpaikalla. Kirjaamista, raportointia, dokumentaatiota, tarkistamista ja aikatauluttamista. Nämä työt vievät aikaa ja niissä on inhimillisen virheen mahdollisuus.

Magic Cloudin ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Fiscales Oy:n avainhenkilöt ovat marraskuussa perustaneet Magic Automation Oy:n, joka automatisoi rutiinityöt ja vapauttaa ihmiset tekemään esimerkiksi tuottavia ja mielekkäämpiä luovan ajattelun töitä.

”Yritysidean äiti, hallituksen puheenjohtaja Erja Valtare havahtui tilintarkastusasiakkaansa työlääseen ja asiakasta työllistävään prosessiin. Päädyimme tutkimaan puuduttavan rutiinityön automatisointia ja havaitsimme, että tällaiset toimintatavat voidaan hyvin kevyillä toimenpiteillä siirtää tekoälyn hoidettaviksi”, Magic Automationin toimitusjohtaja Timo Haapavuori kertoo.

Magic Automation on omistajiensa vakaissa käsissä, sillä yrityksen hallituksessa on yhteenlaskettuna yli 100 vuotta yrittäjä- ja liiketoimintakokemusta.

Toimitusjohtaja Timo Haapavuori omistaa jo entuudestaan kaksi IT-yritystä; Micro Magic Oy:n ja Magic Cloud Oy:n. Haapavuoren yrittäjätaival alkoi vuonna 1996, hänen ollessaan vain 13-vuotias. Hallituksen puheenjohtaja Erja Valtare sekä hallituksen jäsen Karri Nieminen ovat toimineet reilun parinkymmenen vuoden ajan omistajayrittäjinä verokonsultoinnin ja taloushallinnon asiantuntijayritys Fiscalesissa. Hallituksen neljäs jäsen Matti Rusanen on kokenut pääomasijoittaja ja yrityskehityskonsultti.

”Vaikka yrityksemme lähtee kilpailemaan trendikkäälle alalle, voisi sanoa, ettemme lähde etsimään nopeita riskivoittoja, vaan tekemään vakaata, kasvavaa ja kannattavaa liiketoimintaa”, Matti Rusanen toteaa.

Magic Automation rekrytoi parhaillaan ensimmäistä työntekijäänsä Tampereelle. Yrityksen tavoitteena on nousta varsin uudella toimialalla merkittäväksi suomalaiseksi toimijaksi, eivätkä kansainvälisyyshaaveetkaan ole utopiaa.

”Tavoitteenamme on luoda Tampereelle huippuosaamista ohjelmistorobotiikan soveltamisessa. Samalla tietysti mahdollistamme työpaikkoja tälle varsin uudelle toimialalle”, toimitusjohtaja Haapavuori kertoo.

Lisätiedot:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja

050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Emoyhtiömme Micro Magic etsii teknistä asiantuntijaa Nummelaan
Joulutervehdys
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA