Magic Cloud osallistui Citrix Summitiin Orlandossa

kirjoittaja | tammi 18, 2019 | Uutiset

Citrix järjesti jokavuotisen Citrix Summit tapahtuman Orlandossa Yhdysvalloissa 7-9.1. Tapahtumaan osallistuivat toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja johtava pilvipalveluarkkitehti Matti Väisänen. Tapahtumassa tutustuttiin pilviteknologian tulevaisuuden tuuliin, opiskeltiin tekniikoita labroissa alan parhaiden asiantuntijoiden ohjauksessa, suunniteltiin tulevaisuuden liiketoiminta strategiaa ja verkostoiduttiin sekä uusien että jo entuudestaan tuttujen alan toimijoiden kanssa.

Magic Cloud on osallistunut Citrix Summiteihin jo noin kymmen vuoden ajan. Tänä vuonna pilviratkaisut olivat vielä aikaisempiakin vuosia enemmän esillä ja trendi ratkaisujen siirtymisestä yrityksen paikallisesta ympäristöstä pilveen näyttää kiihtyvän edelleen.

Tapahtumassa paljon huomiota sai myös uusi Citrix Workspace. Citrix Workspace kokoaa yhteen kaikki henkilön tarvitsemat ohjelmistot. Workspacen avulla ohjelmistot ja tiedostot ovat saatavissa kaikilla laitteilla, joita työntekijä työssään tarvitsee. Tutkimusten mukaan tavanomaisen tietotyöläisten työajasta noin 20% ajasta kuluu erilaisen olemassa olevan tiedon etsimiseen ja Citrix Workspace tarjoaakin erinomaisen työkalun tuottavuuden parantamiseen.

Joulutervehdys
Avoin työpaikka: ohjelmistorobotiikan asiantuntija
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla tavoitteet ovat korkealla, ja joilta löytyy intohimoa kehittää omaa osaamistaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on erittäin motivoitunut karting-kuljettaja Eemeli Koivisto. Koivisto ajaa kartingissa OK senior...

Taianomaista joulua –  kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna
Taianomaista joulua – kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna

Koko Magic Cloudin porukka kiittää kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä myös tulevaisuudessa. Magic Cloud on tänä vuonna 10-vuotias. Tämän 10 vuoden aikana pilvestä on tullut standardi ja...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud