Magic Cloud osallistui Citrix Summitiin Orlandossa

kirjoittaja | tammi 18, 2019 | Uutiset

Citrix järjesti jokavuotisen Citrix Summit tapahtuman Orlandossa Yhdysvalloissa 7-9.1. Tapahtumaan osallistuivat toimitusjohtaja Timo Haapavuori ja johtava pilvipalveluarkkitehti Matti Väisänen. Tapahtumassa tutustuttiin pilviteknologian tulevaisuuden tuuliin, opiskeltiin tekniikoita labroissa alan parhaiden asiantuntijoiden ohjauksessa, suunniteltiin tulevaisuuden liiketoiminta strategiaa ja verkostoiduttiin sekä uusien että jo entuudestaan tuttujen alan toimijoiden kanssa.

Magic Cloud on osallistunut Citrix Summiteihin jo noin kymmen vuoden ajan. Tänä vuonna pilviratkaisut olivat vielä aikaisempiakin vuosia enemmän esillä ja trendi ratkaisujen siirtymisestä yrityksen paikallisesta ympäristöstä pilveen näyttää kiihtyvän edelleen.

Tapahtumassa paljon huomiota sai myös uusi Citrix Workspace. Citrix Workspace kokoaa yhteen kaikki henkilön tarvitsemat ohjelmistot. Workspacen avulla ohjelmistot ja tiedostot ovat saatavissa kaikilla laitteilla, joita työntekijä työssään tarvitsee. Tutkimusten mukaan tavanomaisen tietotyöläisten työajasta noin 20% ajasta kuluu erilaisen olemassa olevan tiedon etsimiseen ja Citrix Workspace tarjoaakin erinomaisen työkalun tuottavuuden parantamiseen.

Joulutervehdys
Avoin työpaikka: ohjelmistorobotiikan asiantuntija
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA