Magic Cloud on ostanut Daymoren 29.9.2023 ja kasvaa yhdeksi Suomen suurimmista Citrix-asiantuntijoista

kirjoittaja | loka 17, 2023 | Uutiset

Magic Cloud on ostanut Daymoren osakekannan 29.9.2023 ja kasvaa kaupan myötä yhdeksi Suomen suurimmista Citrix-ratkaisujen asiantuntijoista. Yhtiöt tulevat jatkossa toimimaan yhdessä Magic Cloud -nimen alla.

Vuonna 2019 perustettu Citrix-asiantuntijayritys Daymore on hajautetun työn asiantuntija, jonka ratkaisut auttavat työskentelemään tietoturvallisesti paikasta ja ajasta riippumatta. Daymoren tavoitteena on parantaa sovellusten käyttökokemusta ja tehostaa työn tekemistä.

Kaupan myötä Magic Cloud vahvistaa osaamistaan Citrix-teknologioissa ja julkipilvipalveluissa, joiden avulla pystytään palvelemaan asiakkaita laajasti muuttuneessa paikkariippumattomassa työympäristössä. Kaupan myötä Magic Cloudin liikevaihto kasvaa noin 3,5 miljoonaan euroon ja yrityksestä tulee yksi Suomen harvoista Citrix-platinakumppaneista. Yrityksen tavoitteena on 10 miljoonan euron liikevaihto vuoteen 2026 mennessä.

”Tavoittelemme huomattavaa kasvua Euroopan pilvipalvelumarkkinoilla ja haluamme olla ylivertainen pilvipalveluiden asiantuntija Euroopassa. Daymore-kauppa vahvistaa osaamistamme sovellus- ja työpöytävirtualisoinnissa sekä julkipilvipalveluissa entisestään”, Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori kertoo. ”Uskon, että kasvun mahdollistavat palveluasenteemme, jatkuva teknologiaratkaisujen ja Magic Cloudilaisten osaamisen kehittäminen sekä toimintatapamme, josta olemme saaneet paljon kiitosta asiakkailtamme. ”

“Yrityskaupassa oli selkeät synergiaedut, sillä jaamme tavoitteen parantaa tietotyöntekijöiden hyvinvointia etätyöskentelyn maailmassa vähentämällä häiriöitä ja keskeytyksiä, parantamalla sovellusten käytettävyyttä ja vähentämällä tiedon etsimiseen kuluvaa aikaa. On hienoa, että Daymore löysi uuden kodin Magic Cloudista,” Daymoren perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jarno Mäki kommentoi.

Daymore Oy

Vuonna 2019 perustettu Citrix-asiantuntijayritys Daymore on tietoturvallisen hajautetun työn asiantuntija, jonka ratkaisut auttavat työskentelemään tietoturvallisesti paikasta ja ajasta riippumatta. Daymore yksinkertaistaa työskentelytapoja ja tarjoaa tietotyöntekijöille hyvän käyttökokemuksen tietoturvallisesti samalla parantaen työn tuottavuutta.

Lisätietoja antaa:
Timo Haapavuori, toimitusjohtaja Magic Cloud
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Q&A

Mitä Magic Cloudin ja Daymoren yhdistyminen mahdollistaa?

Yhdessä pystymme tarjoamaan laajemmin osaamista ja palveluita, jotka tukevat molempien yritysten asiakkaita muuttuneessa työympäristössä. Tämä tuo lisää kyvykkyyttä niin osaamisen kuin teknologiaratkaisujen kautta.

Mitä Citrix-platinakumppanuus tarkoittaa?

Platinakumppanuus on Citrix-kumppanuuden korkein taso ja näyttö vahvasta Citrix-osaamisesta. Kumppanuus kertoo, että Citrix-teknologioiden hyödyntäminen asiakasratkaisuihin on tärkeä osa liiketoimintaa. Platinakumppanuus on myös merkki, että Citrix-osaamista kehitetään jatkuvasti.

Mitä yhdistyminen tarkoittaa Magic Cloudin asiakkaille?

Yhdistyminen vahvistaa Magic Cloudin osaamista Citrix-teknologioissa ja julkipilvipalveluissa. Daymoren palvelutarjooma laajenee myös Magic Cloudin asiakkaille uusilla sovellus- ja työpöytävirtualisointi- sekä tietoturvapalveluilla.

Mitä yhdistyminen tarkoittaa Daymoren asiakkaille?

Magic Cloudin olemassa oleva vahva Citrix-osaaminen ja pitkä historia Citrix-kumppanina vahvistavat entisestään palveluiden toimituskykyä. Daymoren asiakkaat saavat yhdistymisen kautta lisää uusia asiantuntijoita Citrix-tekemiseen, mutta myös koko pilviympäristön ja infran hallintaan. Magic Cloudin palveluiden myötä Daymoren asiakkaat saavat käyttöönsä laajemmin managed cloud – ja infrapalveluita. Asiakkaiden olemassa olevat palvelut tulevat jatkumaan normaalisti yhdistymisen jälkeen. Daymoren perustaja ja toimitusjohtaja Antti Arponen ei siirry yhdistymisen myötä Magic Cloudin palvelukseen. Kalle Rissanen jatkaa Magic Cloudilla avainasiakaspäällikön roolissa.

 

Miksi AI ei muutu hypestä liiketoimintahyödyksi?
Yhteistyö Magic Cloudin kanssa vauhdittaa TP-Toolsin IT-infran modernisointia
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA