Magic Cloud on Kasvu Openissa TOP 60 -kasvuyritysten joukossa!

kirjoittaja | syys 22, 2021 | Uutiset

Magic Cloud on valittu TOP 60 -kasvuyritysten joukkoon Kasvu Openissa. Kasvu Openiin haki tänä vuonna 529 yritystä, joista 219 valittiin Kasvupoluille. Näistä 219 yrityksestä tuomaristo sekä sparraajien palautteet määrittelivät jatkoon pääsijät TOP 60 -kasvuyrityksen joukkoon. Magic Cloud oli mukana Pirkanmaan kasvupolulla, jossa tuomaristo antoi Magic Cloudille kunnianmaininnan ja jatkopaikan varmisti sparraajien palautteet. Valinnoissa tarkasteltiin myös yritysten kehittämisintoa, kasvuhalua ja kansainvälistymispotentiaalia.

-Mahtavaa, että meidän kasvu- ja kehittämishalu näkyy vahvasti myös ulospäin ja olemme saaneet siitä nyt tunnustusta. Tästä kertoo paikka TOP 60 -yritysten joukossa. Sparrauspäivien aikana olemme saaneet validoitua strategiaamme sekä tiimiä ja saaneet uskoa siihen, että suuntamme on oikea, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori. 

Tämä tarkoittaa, että Magic Cloud tulee kilpailemaan jatkosta TOP 10 -kasvuyritysten joukkoon. Lopulta TOP 10 -yritykset kisaavat Vuoden kasvuyritys -tittelistä. Äänestyksessä on myös yleisön suosikki -palkinto, joka on kaikille avoin ja maksuton. Äänestys on auki 20.9.-17.10.2021.

Näin pääset äänestämään Magic Cloudia:

Lue Kasvu Openin tiedote tästä

#Pilvessä-podcast | 15. Magic traineena pääsee pintaa syvemmälle
Keskitetty lokienhallinta ratkaisuna estämään pitkät palvelukatkot
<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi