Magic Cloud mukana tukemassa Hämeenlinnan Ukraina-keskuksen toimintaa

kirjoittaja | heinä 7, 2022 | Uutiset

Venäjän hyökättyä Ukrainaan moni on varmastikin pohtinut, kuinka voisi auttaa. Hämeenlinnassa on kevään aikana varsin lyhyessä ajassa perustettu Hämeenlinnan Ukraina-keskus, joka tarjoaa monipuolista apu sotaa pakeneville. Mutta mitä kotimainen pilvipalveluntarjoaja voi asian eteen tehdä?

Sodan yhteydessä on julkisessa keskustelussa puhuttu paljon tietoturvasta ja kyberuhkista. Korkeatasoinen tietoturva on Magic Cloudin liiketoiminnan edellytys, ja sen myötä tarjoutui myös välillinen keino tarjota apua runnellun kotimaansa jättäneille. Hämeenlinnan Ukraina-keskus ry:n koordinaattori Maiju Lehto kertoi asiantuntijallemme keskuksen tarpeista tekniseen tietoturvaan liittyen. Tämän seurauksena Magic Cloudin tekninen asiantuntija Tuomo Kuure vietti työpäivän Hämeenlinnassa asentaen tarvittavia järjestelmiä. Lisäksi keskusteltiin tietosuojaan liittyvistä käytännöistä, ja suunnitelmissa on pitää pienimuotoinen tietoturvakoulutus vapaaehtoisille.

Tulisitko työkaverikseni tekemään Suomen maagisinta markkinointia?
Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA