Magic Cloud mukana tukemassa Hämeenlinnan Ukraina-keskuksen toimintaa

kirjoittaja | heinä 7, 2022 | Uutiset

Venäjän hyökättyä Ukrainaan moni on varmastikin pohtinut, kuinka voisi auttaa. Hämeenlinnassa on kevään aikana varsin lyhyessä ajassa perustettu Hämeenlinnan Ukraina-keskus, joka tarjoaa monipuolista apu sotaa pakeneville. Mutta mitä kotimainen pilvipalveluntarjoaja voi asian eteen tehdä?

Sodan yhteydessä on julkisessa keskustelussa puhuttu paljon tietoturvasta ja kyberuhkista. Korkeatasoinen tietoturva on Magic Cloudin liiketoiminnan edellytys, ja sen myötä tarjoutui myös välillinen keino tarjota apua runnellun kotimaansa jättäneille. Hämeenlinnan Ukraina-keskus ry:n koordinaattori Maiju Lehto kertoi asiantuntijallemme keskuksen tarpeista tekniseen tietoturvaan liittyen. Tämän seurauksena Magic Cloudin tekninen asiantuntija Tuomo Kuure vietti työpäivän Hämeenlinnassa asentaen tarvittavia järjestelmiä. Lisäksi keskusteltiin tietosuojaan liittyvistä käytännöistä, ja suunnitelmissa on pitää pienimuotoinen tietoturvakoulutus vapaaehtoisille.

Tulisitko työkaverikseni tekemään Suomen maagisinta markkinointia?
Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?
ICT-projektijohtaja/projektipäällikkö, etsimme sinua 👋
ICT-projektijohtaja/projektipäällikkö, etsimme sinua 👋

Sinä kokenut projektinhallinnan ammattilainen! Jos ymmärrät IT-palveluliiketoiminnan erityispiirteet ja haluat olla mukana rakentamassa uutta alan menestystarinaa, hae meille! Roolissa päävastuullasi tulee olemaan projektitoimistomme rakentaminen ja kehittäminen....

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA