Kohti pienempää hiilijalanjälkeä – pilvemme pyörii aurinkoenergialla

kirjoittaja | huhti 25, 2022 | Uutiset

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Siksi tavoitteenamme on saada pilvestämme niin vihreää kuin mahdollista. Olemme jo tehneet ja teemme jatkuvasti toimenpiteitä palveluidemme hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Konesalimme yhteyteen on asennettu aurinkopaneelit ja pilvemme on hyödyntänyt aurinkoenergiaa vuodesta 2019 lähtien. Aurinkoisena päivänä koko konesalimme sähkönkulutus saadaan lähes kokonaan katettua aurinkoenergialla. Tämän lisäksi olemme vähentäneet sähkönkulutuksen tarvetta siirtymällä vapaakiertoiseen jäähdytykseen. Jäähdytys kun on konesalien sähkösyöppö. Tämä tarkoittaa, että pystymme jäähdyttämään konesalimme jopa 280 päivänä vuodesta ulkoilmalla, ilman sähköä.

Ja sitten vieläkin loistavampia uutisia! Aurinkoenergian tuotto näkyy nyt myös reaaliaikaisesti verkkosivuillamme. Prosenttiluku kertoo kuinka paljon aurinkoenergialla saadaan katettua koko konesalimme sähkönkulutuksesta.

Tällä hetkellä

  %

konesalimme
sähkönkulutuksesta
katetaan aurinkoenergialla.

Tieto päivitetty  

Uhkakuvana kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien tahallinen katkaiseminen
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä

  Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi