Kohti pienempää hiilijalanjälkeä – pilvemme pyörii aurinkoenergialla

kirjoittaja | huhti 25, 2022 | Uutiset

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Siksi tavoitteenamme on saada pilvestämme niin vihreää kuin mahdollista. Olemme jo tehneet ja teemme jatkuvasti toimenpiteitä palveluidemme hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Konesalimme yhteyteen on asennettu aurinkopaneelit ja pilvemme on hyödyntänyt aurinkoenergiaa vuodesta 2019 lähtien. Aurinkoisena päivänä koko konesalimme sähkönkulutus saadaan lähes kokonaan katettua aurinkoenergialla. Tämän lisäksi olemme vähentäneet sähkönkulutuksen tarvetta siirtymällä vapaakiertoiseen jäähdytykseen. Jäähdytys kun on konesalien sähkösyöppö. Tämä tarkoittaa, että pystymme jäähdyttämään konesalimme jopa 280 päivänä vuodesta ulkoilmalla, ilman sähköä.

Ja sitten vieläkin loistavampia uutisia! Aurinkoenergian tuotto näkyy nyt myös reaaliaikaisesti verkkosivuillamme. Prosenttiluku kertoo kuinka paljon aurinkoenergialla saadaan katettua koko konesalimme sähkönkulutuksesta.

Tällä hetkellä

  %

konesalimme
sähkönkulutuksesta
katetaan aurinkoenergialla.

Tieto päivitetty  

Uhkakuvana kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien tahallinen katkaiseminen
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla tavoitteet ovat korkealla, ja joilta löytyy intohimoa kehittää omaa osaamistaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on erittäin motivoitunut karting-kuljettaja Eemeli Koivisto. Koivisto ajaa kartingissa OK senior...

Taianomaista joulua –  kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna
Taianomaista joulua – kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna

Koko Magic Cloudin porukka kiittää kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä myös tulevaisuudessa. Magic Cloud on tänä vuonna 10-vuotias. Tämän 10 vuoden aikana pilvestä on tullut standardi ja...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi