Kohti pienempää hiilijalanjälkeä – pilvemme pyörii aurinkoenergialla

kirjoittaja | huhti 25, 2022 | Uutiset

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Siksi tavoitteenamme on saada pilvestämme niin vihreää kuin mahdollista. Olemme jo tehneet ja teemme jatkuvasti toimenpiteitä palveluidemme hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Konesalimme yhteyteen on asennettu aurinkopaneelit ja pilvemme on hyödyntänyt aurinkoenergiaa vuodesta 2019 lähtien. Aurinkoisena päivänä koko konesalimme sähkönkulutus saadaan lähes kokonaan katettua aurinkoenergialla. Tämän lisäksi olemme vähentäneet sähkönkulutuksen tarvetta siirtymällä vapaakiertoiseen jäähdytykseen. Jäähdytys kun on konesalien sähkösyöppö. Tämä tarkoittaa, että pystymme jäähdyttämään konesalimme jopa 280 päivänä vuodesta ulkoilmalla, ilman sähköä.

Ja sitten vieläkin loistavampia uutisia! Aurinkoenergian tuotto näkyy nyt myös reaaliaikaisesti verkkosivuillamme. Prosenttiluku kertoo kuinka paljon aurinkoenergialla saadaan katettua koko konesalimme sähkönkulutuksesta.

Tällä hetkellä

5%

konesalimme
sähkönkulutuksesta
katetaan aurinkoenergialla.

Tieto päivitetty 23.5. 5.50

Uhkakuvana kansainvälisten tietoliikenneyhteyksien tahallinen katkaiseminen
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

Meillä on kyllä niin mahtava porukka, vaikka itse näin sanotaankin. Työyhteisömme saa hehkutusta niin nykyisiltä, entisiltä kuin tulevilta työntekijöiltä, jotka hakeutuvat meille hyvän meiningin perässä. Hyvän meiningin konkretisoi viime viikon pikkujoulumme...

Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla on intohimoa kasvaa kohti tavoitteitaan. Tästä 17-vuotias karting-kuljettaja Eemeli Koivisto on hyvä esimerkki. Eemeli ajaa kartingissa OK senior -luokkaa, mikä on kartingin pääluokka. Tässä luokassa kisataan...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi