Kiitos maagisista hetkistä tänäkin vuonna

kirjoittaja | joulu 21, 2023 | Uutiset

Kiitos kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna koko Magic Cloudin porukalta. On ollut hienoa tehdä yhteistyötä upeiden asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja tietysti päästä kehittämään sitä edelleen.

Tämä vuosi on ollut kehityksen ja kasvun vuosi. Suurimmat asiat ovat olleet tekemämme yrityskaupat, jonka myötä Daymore ja EverTech ovat nyt osa Magic Cloudia. Näiden kauppojen myötä olemme saaneet paljon uusia asiakkaita, mutta mukana on myös paljon niitä, jotka ovat kulkeneet kanssamme ihan alkuajoista lähtien.

Yrityskauppojen myötä osaamisemme vahvistui entisestään, sillä saimme tiimiimme paljon uusia huippuosaajia. Yrityskauppojen myötä henkilöstömme määrä kasvoi 24 henkilöön. Pystymme jatkossa huolehtimaan paremmin laajoista asiakasympäristöistä ja vastaamaan tulevaisuuden pilvitarpeisiin. Vaikka tuplasimme kokomme, palvelun laatu, joustavuus ja ketteryys tulevat olemaan jatkossakin toimintamme kulmakivet, joista emme tingi.

Tämän vuoden aikana olemme myös kirkastaneet suuntaamme sekä palvelumalliamme entisestään. Vastaamme asiakkaiden tarpeisiin maailmassa, jossa ei ole vain yhtä pilveä tai sijaintia. Jatkossa tarjoamme Managed Cloud -palvelun Magic Cloudin omaan pilveen ja muihin pilviin niiden tuodessa kokonaisuuden kannalta hyötyä. Näin voimme olla onnellisesti pilvissä.

Mainitsemisen arvoista on myös se, että Elon toteuttaman työyhteisökyselyn mukaan henkilöstömme on sitoutuneempaa muihin IT-aloihin verrattuna. Vahva sitoutuminen näkyi myös kesällä suoritetussa henkilöstöannissa, jonka myötä 62 % tuolloisesta henkilöstöstämme on nyt omistajia. Haluamme tulevaisuudessakin säilyttää saman tekemisen meiningin ja työyhteisön kulttuurin, vaikka kasvua tapahtuu. Näemme tällä suurta arvoa maagisen asiakaskokemuksen mahdollistamisessa. Toivomme, että sitoutuminen ja hyvä tekemisen meininki näkyy teille asti.

Kaiken tämän lisäksi meidän vihreä sydämemme jatkaa sykkimistä myös tänä vuonna. Toteutimme syksyllä hiilijalanjälkilaskennan, jonka seurauksena voimme tällä hetkellä todeta olevamme täysin hiilineutraali koko toiminnassamme. Työ ei kuitenkaan lopu tähän, vaan tulemme tulevaisuudessa mm. parantamaan ympäristömme energiatehokkuutta entisestään sekä lisäämään omaa aurinkoenergian tuotantoa.

Paljon on tapahtunut ja muuttunut, mutta intohimo tekemiseen ja asiakassuhteiden vaalimiseen ovat säilyneet tähän päivään asti. Kiitos kaikille yhteisistä hetkistä. Lennetään onnellisesti pilvissä myös ensi vuonna!

 

Olemme tänä jouluna muistaneet Gazan lapsia ja tehneet lahjoituksen Unicef -järjestölle. Lahjoituksemme avulla lapsille ja perheille viedään:

💙 sairaaloihin ja terveyskeskuksiin elintärkeitä lääkkeitä ja lääkintätarvikkeita

💙 ruokaa sekä puhdasta juomavettä ja vedenpuhdistustabletteja sekä polttoainetta veden pumppaamista varten

💙 peittoja, telttoja ja lämpimpiä vaatteita

💙 psykososiaalista tukea

Voit halutessasi olla myös itse tukemassa Gazan lapsia tästä: Auta Gazan lapsia

 

Jouluterveisin Magic Cloudin porukka 💙

Codean matka pilviin ja SaaS-malliin on alkanut yhteistyössä Magic Cloudin kanssa
B2B-ratkaisumyyjä, etsimme sinua 👋
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA