Katsaus Magic Cloudin kuluneeseen tilikauteen

kirjoittaja | elo 10, 2016 | Blogi, Magic Cloud

 

 

kutsun kuva

Meillä Magic Cloudissa tilikausi päättyy keskikesällä kesä-heinäkuun vaihteessa. kesäkuussa päättynyt tilikautemme oli täynnä muutoksen tuulia, kasvua, uusia tuttavuuksia, kiirettä ja lukemattomia onnistumisen kokemuksia. Kun katson kulunutta tilikautta voin hyvillä mielin olla varsin tyytyväinen menneeseen, muistaen kuitenkin, että tilikauden vaihduttua uusi tilikausi on jälleen alkanut nollasta, eikä hyvänolon tunteeseen ole mahdollista tuudittautua ohitse kiitävää hetkeä pidemmäksi aikaa.

Timon katsaus kuluneeseen vuoteen

Muutimme huhtikuussa ASP-Yhtiöiden ja Pirkanmaan Kirjanpitotoimiston kanssa uusiin yhteisiin tiloihin Tampereen Hallituskadulle.

Viime syksynä henkilöstössämme tapahtui muutoksia, kun kaksi yrityksemme työntekijää päätyi vaihtamaan työpaikkaa. Viime syksynä uutena tekijänä meillä aloitti tekninen asiantuntijamme Sami, josta on vajaan vuoden kuluessa kehittynyt yksi asiakaspalvelumme kulmakivistä. Vuodenvaihteessa tiimiimme liittyi myös järjestelmäarkkitehti Tapani, joka toi tullessaan laajan osaamisensa lisäksi ison annoksen iloista mieltä. Keväällä joukkoomme liittyi vielä Terhi, joka toi tullessaan meiltä vielä ennen paljon puuttunutta viestinnän osaamista, sekä naisellisen näkemyksen meidän muuten miehiseen joukkoomme.  Viimeaikoina tunteeni siitä, että tiimimme on nyt osaavampi, motivoituneempi ja yhteen hitsautuneempi kuin koskaan aikaisemmin, on vahvistunut entisestään.

Kuten meidän alalla aina, osaamisen kehittäminen on jatkuva prosessi, eikä kukaan meistä ole koskaan omassa tehtävässään täysin valmis. Viime tilikaudella satsasimme kenties vielä hieman aiempaa enemmän osaamisemme kehittämiseen. Osallistuimme alan seminaareihin Las Vegasia myöten, kouluttauduimme ahkerasti niin itsenäisesti kuin esimerkiksi kurssilla Belgian Brysselissä. Verkostoiduimme lukuisten kollegoiden kanssa ja jaoimme kokemuksia puolin ja toisin.

Liiketoiminnan ja henkilöstömäärän kasvun myötä 3,5 vuotta meitä palvelleet tilat alkoivat käydä ahtaiksi ja muutimmekin alkukesästä puolet suurempiin tiloihin Hallituskadulle aivan Tampereen ydinkeskustaan. Keväällä allekirjoittaneelle tuli täyteen 20 vuotta yrittäjänä. Oli siis myös aihetta juhlaan, jota vietimmekin kesäkuun alussa uusissa toimitiloissamme.

Kulunut tilikausi oli myös taloudellisesti onnistunut. Liikevaihtomme päättyneellä tilikaudella kasvoi reilut 16 % ja oli noin 767 000 euroa. Myös kannattavuutemme jatkoi positiivista kehitystään ja tilikautemme tulos ennen veroja oli 71 000 euroa.

Katsoessani jo alkanutta tilikautta näen edessämme paljon uusia mahdollisuuksia, pitkiä työpäiviä, haastavia projekteja ja mielenkiintoisia uusia asiakkuuksia. Toteutimme viime keväänä asiakastyytyväisyys kyselyn, jonka tuloksiin olin erittäin tyytyväinen. Tulemmekin tekemään parhaamme, että pystymme jatkossakin vastaamaan asiakkaidemme meihin kohdistamiin odotuksiin. Toisaalta aina on vara parantaa ja tulemmekin kehittämään asiakaspalveluamme ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia asiakaskokemuksia.

Nautitaan vielä hetki Suomen lyhyestä kesästä, mutta sitten onkin aika kääriä hihat. Tehdään yhdessä parempaa liiketoimintaa ja osallistutaan osaltamme Suomen talouden vahvistamiseen. Pidetään kädet savessa, mutta hymy huulilla ja nautitaan työstämme, yritetään kuitenkin muistaa myös rentoutua töiden lomassa.

Paljastuksia pilvestä
Kun IT-asentaja saapuu toimistolle
IT-infrastruktuuri liiketoiminnan kulmakivenä
IT-infrastruktuuri liiketoiminnan kulmakivenä

Nykyään liiketoiminta ei ole enää pelkästään fyysisiä tuotteita ja palveluita, vaan digitaalinen läsnäolo ja teknologia ovat keskeisessä roolissa menestyksen saavuttamisessa. Yksi tärkeimmistä tekijöistä tässä digitaalisessa murroksessa on tehokas IT-infrastruktuuri....

#Pilvessä | Missä datan pitäisi asua?
#Pilvessä | Missä datan pitäisi asua?

Kimmon vieraaksi on saapunut Netchainin Heikki Paananen ja tässä jaksossa keskustellaan datan sijainnista. Yritysten data on yhä enemmän hajallaan ja toisaalta myös maailmantilanne on nostanut datan sijainnin monen yritysjohdon pöydälle. Mitä kaikkea yritysten pitäisi...

<h6>Timo Haapavuori</h6>
Timo Haapavuori
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA