Juuso täällä moikka! Tulisitko työkaveriksini suunnittelemaan ja rakentamaan pilviympäristöjä?

kirjoittaja | syys 6, 2022 | Cloudilaiset, Uutiset

Haluaisitko olla Suomen maagisimmassa pilvipalveluyrityksessä ja samalla kasvaa itse pilvipalveluiden huippuosaajaksi?

 

Juuso täällä moikka 👋🏼 Olen ollut Magic Cloudilla noin neljä vuotta ja toimin meillä ratkaisuarkkitehtina, mikä tarkoittaa, että työpäiväni kuluvat pääosin asiakasympäristöjen suunnittelun ja toteutusten parissa. Magic Cloudilla meillä jokaisella on oma paikkansa omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Nyt meidän tiimissämme olisikin paikka auki sekä pilvipalveluarkkitehdin rooliin että pilvipalveluasiantuntijaksi! Näissä rooleissa tulet olemaan mukana pilviympäristöjen rakennus- ja kehitysprojekteihin sekä ylläpitotehtäviin. Olisitko sinä työkaverini?

Magic Cloud on pilvipalveluiden asiantuntijayritys. Me huolehdimme asiakkaidemme pilvi-infrasta. Tavoitteenamme on kasvaa eurooppalaiseksi pilvipalveluiden huippuasiantuntijaksi. Tiedetään, että se on kova tavoite, mutta yhdessä uskomme sen olevan mahdollista 🚀

Lue lisää arkkitehdin paikasta ja hae: https://rekry.magiccloud.fi/jobs/2035967-pilvipalveluarkkitehti

Lue lisää asiantuntijan paikasta ja hae: https://rekry.magiccloud.fi/jobs/2036040-pilvipalveluasiantuntija

 

Mikä Magic Cloudilla on mielestäni parasta?

Osaamisen ylläpitäminen on mahdollista jatkuvasti: meillä ei pysytä paikallaan ja sen takia koko ajan opitaan uutta. Meillä pystyy kehittymään jatkuvasti ja teknisen työn tason ylläpitäminen on tärkeää. Uuden oppiminen saa minut innostumaan, kun pääsen selvittämään ja opiskelemaan uusia järjestelmiä.

Ihmiset tekevät työpäivistä parempia! Kaikki työkaverit ovat myös kavereita ja vietän vapaa-aikaa heidän kanssaan. Juuri olinkin meidän ratkaisuarkkitehdin Matin mökillä saunomassa. Töitäkin on kiva tehdä yhdessä. Tiimi puhaltaa yhteen hiileen ja tunnemme toistemme kiinnostusten kohteet. Jaamme tietoa aktiivisesti ja toisiin pöytiin voi huudella, kun tarvitsee apua.

Toimistomme sijainti on mieletön! Tampereen keskustassa löytyy hyviä lounaspaikkoja ja käymmekin lounaspaikoissa yhdessä monesti syömässä.

Kerron mielelläni lisää Magic Cloudista työkaverin näkökulmasta ja tekninen johtajamme Jarkko Kovala rekryprosessista sekä työtehtävästä. Soittele tai laita sähköpostia!

Juuso Mehtälä

050 366 3059
juuso.mehtala@magiccloud.fi

Jarkko Kovala

040 535 8638
jarkko.kovala@magiccloud.fi

 

Magic Cloud mukana tukemassa Hämeenlinnan Ukraina-keskuksen toimintaa
Magic Cloudin tiimi kasvanut peräti viidellä uudella osaajalla
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä

  Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Juuso Mehtälä</h6>
Juuso Mehtälä