Juuso Mehtälä pilvipalvelutiimiin tietoliikenne- ja ICT-arkkitehdiksi

kirjoittaja | marras 26, 2018 | Uutiset

Juuso Mehtälä on aloittanut pilvipalvelutiimissämme tietoliikenne- ja ICT-arkkitehtina lokakuun puolivälissä. Ennen Magic Cloudille siirtymistä hän työskenteli aiemmassa työpaikassaan järjestelmäasiantuntijana vastaten asiakkaiden IT-ympäristöjen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. IT-alan työkokemusta Juusolle on karttunut lisäksi muun muassa operaattori- ja runkoverkkotöiden parissa.

Magic Cloudilla Juuso vastaa verkko- ja palomuuriarkkitehtuurista, ylläpitää Windows-palvelinympäristöjä sekä osallistuu konesalipalveluidemme kehittämiseen. Hän kertoo vahvuudekseen ICT-ympäristöjen ja niihin liittyvien prosessien kehittämisen sekä asiakkaan kuuntelemisen.

– Magic Cloudilla innostaa kokonaiskuvan kehittäminen. Kun kehittämistä pääsee tekemään asiakkaiden kanssa, vahvuuteni kohtaavat, Juuso toteaa.

Vietettyään kuukauden Magic Cloudilla Juuso kertoo tulleensa rentoon ja mukavaan työporukkaan, jossa ”ei tarvitse turhaan jäpittää”.

Olemme mukana Smart Factory -messuilla 20.-22.11.
Uusi elämä vanhalle ohjelmistolle -asiantuntijawebinaari
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA