Juuso Mehtälä pilvipalvelutiimiin tietoliikenne- ja ICT-arkkitehdiksi

kirjoittaja | marras 26, 2018 | Uutiset

Juuso Mehtälä on aloittanut pilvipalvelutiimissämme tietoliikenne- ja ICT-arkkitehtina lokakuun puolivälissä. Ennen Magic Cloudille siirtymistä hän työskenteli aiemmassa työpaikassaan järjestelmäasiantuntijana vastaten asiakkaiden IT-ympäristöjen kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. IT-alan työkokemusta Juusolle on karttunut lisäksi muun muassa operaattori- ja runkoverkkotöiden parissa.

Magic Cloudilla Juuso vastaa verkko- ja palomuuriarkkitehtuurista, ylläpitää Windows-palvelinympäristöjä sekä osallistuu konesalipalveluidemme kehittämiseen. Hän kertoo vahvuudekseen ICT-ympäristöjen ja niihin liittyvien prosessien kehittämisen sekä asiakkaan kuuntelemisen.

– Magic Cloudilla innostaa kokonaiskuvan kehittäminen. Kun kehittämistä pääsee tekemään asiakkaiden kanssa, vahvuuteni kohtaavat, Juuso toteaa.

Vietettyään kuukauden Magic Cloudilla Juuso kertoo tulleensa rentoon ja mukavaan työporukkaan, jossa ”ei tarvitse turhaan jäpittää”.

Olemme mukana Smart Factory -messuilla 20.-22.11.
Uusi elämä vanhalle ohjelmistolle -asiantuntijawebinaari
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla tavoitteet ovat korkealla, ja joilta löytyy intohimoa kehittää omaa osaamistaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on erittäin motivoitunut karting-kuljettaja Eemeli Koivisto. Koivisto ajaa kartingissa OK senior...

Taianomaista joulua –  kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna
Taianomaista joulua – kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna

Koko Magic Cloudin porukka kiittää kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä myös tulevaisuudessa. Magic Cloud on tänä vuonna 10-vuotias. Tämän 10 vuoden aikana pilvestä on tullut standardi ja...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud