Jukka Tavi – todellinen IT-konkari auttaa teollisuusyrityksiä pilviratkaisuissa

kirjoittaja | maalis 24, 2022 | Cloudilaiset, Uutiset

Jukan omin sanoin hän on vantaalainen kahden teinin isä ja koiranulkoiluttaja. IT-alalla hän on jo todellinen konkari! Ensimmäiset kosketukset alaan juontavat 1980-luvun lopulle ja sen jälkeen hän on työskennellyt SaaS-palveluiden sekä laaja-alaisesti yritysten IT-ratkaisujen parissa, joihin on kuulunut mm. konesalitarjonta, sovellusvuokraus, VPN- ja nettiyhteydet, verkkolaitteet, operaattorituotteet sekä palvelimet ja työasemat. Välillä painopiste on muuttunut myynnistä palvelutuotannon kehittämiseen ja takaisin myyntiin. Magic Cloudilla Jukka auttaa teollisuusyrityksiä pilviratkaisuissa myyntipäällikön roolissa.

Odotukset Magic Cloudia kohtaan ovat vahvasti liitoksissa työyhteisöön, yrityskulttuuriin sekä tavoitteisiin. Magic Cloudille Jukan toi kiertävä huhu maagisesta porukasta ja halu päästä osaksi sitä. Tietysti myös mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan oli Jukalle tärkeää.

Odotukset Magic Cloudilla liittyvät työyhteisöön sekä yrityksen pyrkimykseen kehittyä ja erottautua muista alan toimijoista. Ne pohjautuvat jo reilu puolen vuosikymmenen taakse, kun tutustuin Magic-väkeen ja yritykseen messuilla ja muissa asiakastapahtumissa. Loppuvuodesta 2021 huomasin, että entinen kollegani Jarkko oli siirtynyt Magic Cloudille ja käynyt kurkkaamassa LinkedIn-profiiliani. Siitä se keskustelu sitten lähti, kun Jarkko kehui työilmapiiriä ja asennetta ja se johti syvempään kiinnostukseen Magic Cloudia kohtaan. Halusin tulla tänne töihin, koska yritys on kehittyvä, henkilöstö motivoitunutta ja yhteistyöhaluista. Aikaisempi osaaminen myös tuki työtehtävässä onnistumista ja työtehtävä mahdollisti ammatillisen kehittymisen pilvipalveluosaamisessa.

Vapaa-ajalla Jukka päästää sisäisen nörttinsä valloilleen ja nauttii grillaamisesta.

Vapaa-ajalla ulkoilen, mökkeilen, kalastan, grillaan ympäri vuoden ja laitan muutenkin ruokaa mielelläni. Minussa asuu myös pieni nörtti, joten olen kiinnostunut myös mikrokontrolleripohjaisista projekteista, joissa voin ylläpitää vaatimattomia elektronikka- ja ohjelmointitaitojani. Erityisesti IoT-ratkaisut ovat kovasti kiinnostavia.

Olemme saaneet Kauppalehden Menestyjät-sertifikaatin jo kahdeksan vuotta peräkkäin!
Asiantuntijat myynnin tiedustelujoukoiksi?
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

Meillä on kyllä niin mahtava porukka, vaikka itse näin sanotaankin. Työyhteisömme saa hehkutusta niin nykyisiltä, entisiltä kuin tulevilta työntekijöiltä, jotka hakeutuvat meille hyvän meiningin perässä. Hyvän meiningin konkretisoi viime viikon pikkujoulumme...

Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla on intohimoa kasvaa kohti tavoitteitaan. Tästä 17-vuotias karting-kuljettaja Eemeli Koivisto on hyvä esimerkki. Eemeli ajaa kartingissa OK senior -luokkaa, mikä on kartingin pääluokka. Tässä luokassa kisataan...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi