Juha Sivula on uusi vahvistus maagisessa tekniikan tiimissämme!

kirjoittaja | helmi 24, 2023 | Cloudilaiset, Uutiset

Uusivuosi ja uudet kujeet, nimittäin saimme tammikuussa loistavan uuden vahvistuksen tekniikan tiimiimme. Juha tulee toimimaan teknisen asiantuntijan roolissa. Hän on aikaisemmin tehnyt töitä laaja-alaisesti, mutta palannut IT:n pariin muiden hommien jälkeen. Vuodesta 2015 asti hän on toiminut Tiedolla ja Elisalla erilaisissa tehtävissä.

Magic Cloudille Juha eksyi ystävän ja hänen yrityksessään työskennelleen miehensä suosittelemana. Työltä Juha odottaa uusia haasteita sekä uusia tekniikoita ja järjestelmiä opittavakseen.

Juha tuo loistavan lisän maagiseen porukkaamme puheliaalla ja rennolla, mutta asiantuntevalla olemuksellaan. Lisäksi hän on saanut jo useammat innostumaan rakkaasta harrastuksestaan pyöräilystä.

 

 

Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA