ICT-projektijohtaja/projektipäällikkö, etsimme sinua 👋

kirjoittaja | tammi 18, 2024 | Uutiset

Sinä kokenut projektinhallinnan ammattilainen! Jos ymmärrät IT-palveluliiketoiminnan erityispiirteet ja haluat olla mukana rakentamassa uutta alan menestystarinaa, hae meille!

Roolissa päävastuullasi tulee olemaan projektitoimistomme rakentaminen ja kehittäminen. Lisäksi tulet toimimaan projektipäällikkönä asiakkaidemme infrapalveluiden käyttöönotto- ja transformaatioprojekteissa sekä sisäisissä kehitysprojekteissamme.

Suoriudut erinomaisesti moniprojektiympäristössä, jossa projektitiimit valikoidaan asiantuntijatiimeistämme. Projektien onnistunut läpivienti edellyttää koordinointia useiden sidosryhmien, kuten asiakkaidemme ja alihankkijoidemme kanssa. Tämä ei ole helppoa, siksi tarvitsemme sinut!

 

Tulet loistamaan työssäsi, kun

🎉 sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus IT-projektien vetämisestä.

🎉 ymmärrät alan tavanomaiset projektinhallintamallit (esim. PRINCE2 ja Scrum) ja sinulla on näkemystä näiden soveltamisesta ICT-infraliiketoiminnassa.

🎉 viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset.

Arvostamme, mikäli sinulla on ICT-infran asiantuntijaosaamista, mutta se ei ole välttämätöntä roolissasi. Plussaa tulee myös esimieskokemuksesta sekä roolia tukevista tutkinnoista.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

💛 Pääset työskentelemään oman alansa huippuasiantuntijoiden kanssa avoimessa organisaatiokulttuurissa, jossa kommunikaatio on kaiken A ja O.

💛 Sinulla on vapaus hyödyntää näkemystäsi ja osaamistasi oman roolisi ja projektityöskentelymme kehittämiseksi haluamaasi suuntaan.

💛 Haastat itseäsi ja ammattitaitoasi monipuolisten toimitus- ja kehityshankkeiden vetäjänä.

💛 Kilpailukykyisen palkan ja onhan meillä tietysti ne kaikki edutkin, kuten lounasetu, virike-etu, kattava työterveyshuolto, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja vuosittainen käyttöbudjetti työvälineille, jotka eivät peruspakettiin kuulu.

Tutustu tuleviin työkavereihisi sekä siihen, mitä Magic Cloud tarjoaa sinulle tästä.

 

Kasva kanssamme

Meitä ajaa eteenpäin halu nousta Suomen ja Euroopan merkittäväksi pilvipalvelutoimijaksi. Tiedetään, että se on kova tavoite, mutta se kertoo kunnianhimostamme. Sen eteen teemme töitä yhdessä, rennosti (mutta tosissaan) ja huumorilla höystettynä.

Meitä yhdistää jatkuva oppimisen nälkä ja halu kehittää osaamistamme paremmaksi sekä kasvaa Magic Cloudin mukana. Maagisen työyhteisömme taikavoimat ovat osaamisen kehittäminen, toisten auttaminen ja se, että meillä on kivaa yhdessä. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja tuotkin osaksi yhteisöämme osaamisesi lisäksi myös persoonasi.

 

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen tai Helsingin toimipisteemme. Lisäksi työskentelemme joustavasti ja halutessasi myös etätyöskentely on mahdollista.

Kiinnostuitko myös meistä? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 16.2.2024 niin tutustutaan toisiimme paremmin.

Pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

Lisätietoja meistä tai avoimesta tehtävästä voi kysellä tekniseltä johtajaltamme Jarkko Kovalalta: 040 535 8638jarkko.kovala@magiccloud.fi

SAP-sovellusten ja pilvi-infran huippuasiantuntijat samalla palvelulla tuovat varmuutta liiketoiminnan jatkuvuuteen
Etsimme maagisia tekniikan asiantuntijoita useisiin rooleihin! 👋
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA