”Hommat toimii ja kaikki rokkaa” – Magic Cloudin asiakastyytyväisyys 4.4/5

kirjoittaja | joulu 18, 2019 | Uutiset

Toteutimme vuoden 2019 aikana laajan asiakastyytyväisyyskyselyn asiakkaillemme. Kyselyyn vastasi 174 asiakasyritystä.

Kysyttäessä, kuinka tyytyväisiä vastaajat ovat käytössä oleviin palveluihin asteikolla 1-5, vastaajat antoivat arvosanaksi 4,4. Vastaajista yli puolet antoi Magic Cloudin kokonaisarvosanaksi täydet 5/5.

Tekninen tukipalvelumme sai kyselyssä paljon kiitosta. Asteikolla 1-5 vastaajat antoivat myös tukipalvelullemme keskiarvoarvosanan 4,4. Tukipalveluamme kehuttiin ammattitaitoiseksi ja ystävälliseksi, ja palveluiden kerrottiin olevan helppokäyttöisiä ja toimivia.

”Haluan valita yhteistyökumppanit sen mukaan, että olen myös heille tärkeä asiakas. Voin todeta, että minusta on pidetty hyvää huolta alusta alkaen.”

Yli 97% vastaajista kertoi suosittelevansa Magic Cloudia IT- ja pilvipalvelukumppaniksi edelleen esimerkiksi kollegalleen tai tuttavalleen. Myös palveluidemme suomalaisuus sai kiitosta.

”Arvostamme Magic Cloudin suomalaisuutta ja sitä olemme mainostaneet eteenpäinkin.”

Kiitämme kaikkia vastaajia ja asiakkaitamme luottamuksesta. Kyselyn vastauksissa meille esitettiin myös pyyntö pitää palvelimet ja palvelumme jatkossakin Suomessa – näin me todellakin teemme!

Windows 7:n kymppisynttärit lähestyvät
Tukipalvelun joulunajan aukiolot
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!
Magic Cloud juhli 10-vuotissyntymäpäiviä!

Viime viikolla juhlimme 10 vuotiasta Magic Cloud Oy:ta upeissa tiloissa Innovation Home:lla asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden voimin. 🥳🥂 Tilaisuuteen saimme puhumaan useammankin Magic Cloud:n pitkäaikaisen asiakkaan. EmCe Solution Partner Oy:lta...

Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali
Magic Cloudilla on vihreä sydän – olemme hiilineutraali

Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud