Finago ja Magic Cloud aiempaa tiiviimpään yhteistyöhön – Magic Cloudista Accountor Finagon pilvikumppani

kirjoittaja | tammi 12, 2018 | Uutiset

Taloushallinnon ohjelmistotalo Accountor Finago ja pilvipalveluratkaisuja tarjoava Magic Cloud ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Magic Cloudista on tullut Accountor Finagon pilvikumppani.

Jatkossa Magic Cloudin pilvessä Tikonia käyttävät tilitoimistot voivat hankkia käyttöönsä NetTikon-moduuleja ja laajentaa näin omille asiakkailleen suunnattua palvelutarjontaansa NetTikon-pohjaisilla sähköisillä palveluilla.

NetTikonin avulla yritys voi itsenäisesti hoitaa esimerkiksi laskutusta, hyväksyä ostolaskuja, kirjata toisitteita sekä kulu- ja matkalaskuja, kirjata ja tarkistaa palkka-aineistoja, hyväksyä työaikakirjauksia, hoitaa pankkiasioita – ja seurata tunnuslukuja reaaliajassa. NetTikon-työvälineet ovat selainriippumattomia ja skaalautuvat erikokoisille päätelaitteille, kuten työasemalle, tabletille ja älypuhelimelle. Käyttäjä ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, mikä tuo joustavuutta talousasioiden hoitoon.

Pilvikumppanuus mahdollistaa jatkossa sen, että niin Magic Cloudin kuin Tikonin asiakkaat voivat käyttää NetTikonia Tikonin oman pilven lisäksi Magic Cloudin pilvessä. Uusien palveluiden saatavuudesta Magic Cloudin pilvestä ja tilaamisesta kerromme lisätietoja lähiaikoina.

Lisätietoja antavat:

Accountor Finago Oy on kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo. Ohjelmistomme Procountor ja Tikon ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa ja niillä hoidetaan yli 120 000 yrityksen kirjanpito Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Accountor Finago Oy on osa Accountor-konsernin SME-ohjelmistoliiketoimintaa.

Magic Cloud tarjoaa, kehittää ja ylläpitää pilvipalveluratkaisuja eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Olemme tehneet taloushallintaohjelmistojen hosting-toteutuksia jo 2000-luvun alusta. Pilvessämme asiakasyritykset ohjelmistot pyörivät omistamissamme, tietoturvallisissa ja Suomessa sijaitsevissa konesaleissamme.

Mepco HRM pilvipalveluna - liiketoiminnallista hyötyä palveluntuottajalle
Tiedostojen hallinnan haasteet & GDPR
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Koiviston matkaa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla tavoitteet ovat korkealla, ja joilta löytyy intohimoa kehittää omaa osaamistaan. Tästä hyvänä esimerkkinä on erittäin motivoitunut karting-kuljettaja Eemeli Koivisto. Koivisto ajaa kartingissa OK senior...

Taianomaista joulua –  kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna
Taianomaista joulua – kiitos tähtihetkistä tänäkin vuonna

Koko Magic Cloudin porukka kiittää kaikista yhteisistä hetkistä tänä vuonna. On ollut hienoa tehdä kanssanne yhteistyötä ja päästä kehittämään sitä myös tulevaisuudessa. Magic Cloud on tänä vuonna 10-vuotias. Tämän 10 vuoden aikana pilvestä on tullut standardi ja...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud