Finago ja Magic Cloud aiempaa tiiviimpään yhteistyöhön – Magic Cloudista Accountor Finagon pilvikumppani

kirjoittaja | tammi 12, 2018 | Uutiset

Taloushallinnon ohjelmistotalo Accountor Finago ja pilvipalveluratkaisuja tarjoava Magic Cloud ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Magic Cloudista on tullut Accountor Finagon pilvikumppani.

Jatkossa Magic Cloudin pilvessä Tikonia käyttävät tilitoimistot voivat hankkia käyttöönsä NetTikon-moduuleja ja laajentaa näin omille asiakkailleen suunnattua palvelutarjontaansa NetTikon-pohjaisilla sähköisillä palveluilla.

NetTikonin avulla yritys voi itsenäisesti hoitaa esimerkiksi laskutusta, hyväksyä ostolaskuja, kirjata toisitteita sekä kulu- ja matkalaskuja, kirjata ja tarkistaa palkka-aineistoja, hyväksyä työaikakirjauksia, hoitaa pankkiasioita – ja seurata tunnuslukuja reaaliajassa. NetTikon-työvälineet ovat selainriippumattomia ja skaalautuvat erikokoisille päätelaitteille, kuten työasemalle, tabletille ja älypuhelimelle. Käyttäjä ei ole sidottu aikaan tai paikkaan, mikä tuo joustavuutta talousasioiden hoitoon.

Pilvikumppanuus mahdollistaa jatkossa sen, että niin Magic Cloudin kuin Tikonin asiakkaat voivat käyttää NetTikonia Tikonin oman pilven lisäksi Magic Cloudin pilvessä. Uusien palveluiden saatavuudesta Magic Cloudin pilvestä ja tilaamisesta kerromme lisätietoja lähiaikoina.

Lisätietoja antavat:

Accountor Finago Oy on kotimainen sähköisen taloushallinnon ohjelmistotalo. Ohjelmistomme Procountor ja Tikon ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa ja niillä hoidetaan yli 120 000 yrityksen kirjanpito Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Accountor Finago Oy on osa Accountor-konsernin SME-ohjelmistoliiketoimintaa.

Magic Cloud tarjoaa, kehittää ja ylläpitää pilvipalveluratkaisuja eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Olemme tehneet taloushallintaohjelmistojen hosting-toteutuksia jo 2000-luvun alusta. Pilvessämme asiakasyritykset ohjelmistot pyörivät omistamissamme, tietoturvallisissa ja Suomessa sijaitsevissa konesaleissamme.

Suomalaista pilveä uusiutuvalla energialla
Tiedostojen hallinnan haasteet & GDPR
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä

  Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud