F-Secure päivittyy uuteen ohjelmistoversioon

kirjoittaja | helmi 22, 2019 | Uutiset

F-Securen Workstation Security -virusturvaohjelmiston tuki loppuu 31.3.2019 ja ohjelmisto tulee päivittymään uuteen Computer Protection -ohjelmistoon helmi-maaliskuun vaihteessa.

Uusi ohjelmisto sisältää lukuisia parannuksia. Lisäksi ohjelmistossa on aiempaa laajemmat asiakasprofiilien hallintamahdollisuudet. Lisätietoja Computer Protection -ohjelmistosta F-Securen nettisivuilta.

Mitä tämä tarkoittaa meidän asiakkaallemme?

Me siirrämme F-Securen kauttamme tilanneiden asiakkaiden F-Secure-profiilit uuteen ohjelmistoon, jonka jälkeen F-Secure tekee varsinaisen ohjelmistopäivityksen. Sen sijaan, että profiilienne siirto tapahtuisi F-Securen tarjoaman massasiirron yhteydessä, haluamme tehdä profiilienne siirron itse, jotta pystymme valvomaan ja hallitsemaan asiakkaidemme asetusten siirtymistä ja näin minimoimaan siirrossa tapahtuvat virhetilanteet.

Tulemme tekemään asiakkaidemme profiilien siirron 25.2. alkavalla viikolla. Tehtyämme päivityksen muutos tulee näkymään käyttäjällä F-Securen päivitysaalloista riippuen lähipäivinä. Muutoksesta ei pitäisi aiheutua käyttäjille käyttökatkoja tai käyttäjiltä vaadittavia toimenpiteitä.

Mikä muuttuu käyttäjän näkökulmasta?

Käyttäjän näkökulmasta muuttuu ainoastaan yksi asia: Windowsin työkalupalkista löytyvä vihreä F-Secure-ikoni muuttuu muutoksen yhteydessä väriltään valkoiseksi.

Lisätietoja muutoksesta tekniseltä asiantuntijaltamme Jani Kivelältä:

Jani Kivelä
Tekninen asiantuntija

040 481 4160
jani.kivela@magiccloud.fi

Magic Cloud varautuu Magic Cloud varautuu
Työpaikkailmoitus: tekninen asiantuntija
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 13.30-16.00 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA