Entistä turvallisempaa pilveä

kirjoittaja | huhti 20, 2018 | Uutiset

Olemme kuluneen vuoden aikana siirtyneet vanhasta tietoturvaratkaisustamme Bitdefenderin GravityZone-tietoturvaratkaisuun. GravityZone-virustorjuntaohjelma suojelee nyt koko palvelinkeskustamme, asiakkaidemme tietoja ja asiakkaillemme tuottamiamme palveluita.

– Bitdefenderin GravityZone myös mahdollistaa meille ja asiakkaillemme liiketoimintamme laajenemisen, sillä voimme luottaa pilveemme ja sen turvallisuuteen, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Citrix-ratkaisuihin erityisen sopiva GravityZone auttaa meitä ennakoimaan ja monitoroimaan entistä paremmin asiakkaidemme palveluihin kohdistuvia tietoturvauhkia. Uusi virustorjuntaohjelma myös nopeuttaa teknistä ongelmanratkaisuamme ja asiakaspalveluamme.

– Jo käytössäoloaikanaan Bitdefender on osoittanut vahvuutensa virustorjunnan ennakoinnissa ja ketteryydessä: esimerkiksi eräs asiakas otti meihin kevään aikana huolestuneena yhteyttä, kuultuaan saaneensa omalta asiakkaaltaan saastuneita liitetiedostoja. Bitdefender oli jo lähtökohtaisesti estänyt näiden tiedostojen avaamisen asiakkaamme sähköpostista, joten saastumisvaaraa ei ollut edes päässyt syntymään, johtava pilvipalveluarkkitehtimme Matti Väisänen kertoo.

Bitdefenderin palveluiden käyttö mahdollistaa jatkossa Citrix-asiakkaillemme myös huipputason lisäturvaa, sillä asiakkaidemme MagicHotel ja MagicDesk-palveluihin on mahdollista lisätä Bitdefenderin tarjoama Hypervisor Introspection (HVI) -palvelu. HVI on maailman ensimmäinen RAM-muistia tarkasteleva virustorjuntaohjelma.

Lisätietoja:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Tietosuoja-asetus GDPR:ään valmistautumisen to do -lista
Vieraskynä: Sähköistä palvelua tietoturvallisilla lomakkeilla
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä
Magic Cloudin vihreä sydän jatkaa sykkimistä

  Me Magic Cloudilla välitämme aidosti ympäristöstä. Ympärillämme puhutaan yhä enemmän palvelinkeskusten roolista kokonaispäästöissä. Joidenkin arvioiden mukaan ne ovat verrattavissa lentoliikenteeseen. Tällä hetkellä noin 2% globaaleista CO2-päästöistä tulee...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud