Entistä turvallisempaa pilveä

kirjoittaja | huhti 20, 2018 | Uutiset

Olemme kuluneen vuoden aikana siirtyneet vanhasta tietoturvaratkaisustamme Bitdefenderin GravityZone-tietoturvaratkaisuun. GravityZone-virustorjuntaohjelma suojelee nyt koko palvelinkeskustamme, asiakkaidemme tietoja ja asiakkaillemme tuottamiamme palveluita.

– Bitdefenderin GravityZone myös mahdollistaa meille ja asiakkaillemme liiketoimintamme laajenemisen, sillä voimme luottaa pilveemme ja sen turvallisuuteen, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Citrix-ratkaisuihin erityisen sopiva GravityZone auttaa meitä ennakoimaan ja monitoroimaan entistä paremmin asiakkaidemme palveluihin kohdistuvia tietoturvauhkia. Uusi virustorjuntaohjelma myös nopeuttaa teknistä ongelmanratkaisuamme ja asiakaspalveluamme.

– Jo käytössäoloaikanaan Bitdefender on osoittanut vahvuutensa virustorjunnan ennakoinnissa ja ketteryydessä: esimerkiksi eräs asiakas otti meihin kevään aikana huolestuneena yhteyttä, kuultuaan saaneensa omalta asiakkaaltaan saastuneita liitetiedostoja. Bitdefender oli jo lähtökohtaisesti estänyt näiden tiedostojen avaamisen asiakkaamme sähköpostista, joten saastumisvaaraa ei ollut edes päässyt syntymään, johtava pilvipalveluarkkitehtimme Matti Väisänen kertoo.

Bitdefenderin palveluiden käyttö mahdollistaa jatkossa Citrix-asiakkaillemme myös huipputason lisäturvaa, sillä asiakkaidemme MagicHotel ja MagicDesk-palveluihin on mahdollista lisätä Bitdefenderin tarjoama Hypervisor Introspection (HVI) -palvelu. HVI on maailman ensimmäinen RAM-muistia tarkasteleva virustorjuntaohjelma.

Lisätietoja:

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi

Tietosuoja-asetus GDPR:ään valmistautumisen to do -lista
Vieraskynä: Sähköistä palvelua tietoturvallisilla lomakkeilla
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA