Ensimmäinen Magic Talk -hybritapahtuma on täällä. Ilmoittaudu mukaan nyt!

kirjoittaja | helmi 7, 2024 | Uutiset

Millä strategisilla valinnoilla AI pystyy tuottamaan liiketoimintahyötyjä?

 

⏰ 7.3.2024 klo 8.30-10.30

📍 Moro Sky Bar Tampere

Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai vaihtoehtoisesti voit osallistua tapahtumaan etänä striimauksen välityksellä. Valitse oma tapasi olla mukana!

 

Ilmoittaudu mukaan livenä >

Ilmoittaudu mukaan etänä >

Miksi juuri sinun kannattaa osallallistua tapahtumaan?

 

Kilpailuetua strategisilla valinnoilla

Tekoälystä on tullut kilpailutekijä monilla toimialoilla. Magic Talk -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia tekoälyn integroimisesta strategiseen päätöksentekoon liiketoiminnan kehittämisessä. Paneelikeskustelun ja esimerkkien avulla saat konkreettisia näkökulmia siitä, miten tekoälyn voi ottaa osaksi strategista päätöksen tekoa ja kuinka tekoäly voi olla avainasemassa liiketoiminnan kasvun ja kilpailukyvyn edistämisessä.

Liiketoiminnan tehostaminen innovaatioita hyödyntämällä

Tekoälyn avulla voidaan parantaa valtavasti liiketoimintaprosesseja, tehostaa päätöksentekoa ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tapahtumassa jaetaan käytännön esimerkkejä onnistuneista innovaatioista ja niiden liiketoimintahyödyistä. Osallistuessasi tapahtumaan saat arvokasta tietoa siitä, miten ja missä tekoälyä voitaisiin käyttää tehokkaasti omassa organisaatiossasi.

Tulevaisuuden trendit

Tekoälyn ja koneoppimisen kehitys jatkuu nopeasti, ja on tärkeää pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä trendeistä ja kehityssuunnista. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden oppia tulevaisuuden näkymistä ja valmistautua muutoksiin etukäteen.

Infran merkitys tekoälyssä

Tekoälyn hyödyntäminen edellyttää monimutkaista infrastruktuuria, joka voi käsitellä suuria tietomääriä, suorittaa monimutkaisia laskelmia ja tarjota nopean ja luotettavan palvelun. Tapahtumassa saat kattavan katsauksen siihen, miten investoinnit infrastruktuuriin voivat vaikuttaa tekoälyn käyttöönottoon, toiminnan tehokkuuteen, tietoturvaan sekä kustannuksiin.

 

Panelistit

 

Timo Haapavuori

Toimitusjohtaja, Magic Cloud Timo Haapavuori on Magic Cloudin toimitusjohtaja, joka herää edelleen 26 yrittäjävuoden jälkeen joka aamu tekemään parempaa pilvipalvelua. Timo tuntee paloa erityisesti pilvipalveluiden tietoturvan edistämisessä sekä kehittämisessä asiakkaiden tarpeisiin.

 

Ari Juntunen

Tekninen johtaja, Elinar Oy

Ari Juntunen on AI nörtti ja Elinarin tekninen johtaja, joka on johtanut Elinarin AI-käytäntöjä ja ElinarAI:n kehitystä yli 8 vuotta. Ari on erikoistunut asiakirjahallintaan ja asiakirjakeskeisiin prosesseihin käyttäen tekoälyn syvää oppimista.

 

Timo Savolainen

Digitalisaation johtamisen asiantuntija Timo on tunnettu inspiroivista esityksistään, joissa hän pureutuu digitalisaation ja jatkuvan muutoksen kihelmöiviin kysymyksiin. Hän on kysytty esiintyjä johtoryhmien ja yritysten tapahtumissa, jossa hän jakaa näkemyksiään ja työkalujaan tulevaisuuden haasteiden voittamiseen.

 

 

Lue lisää tapahtumasta >

Ilmoittaudu mukaan livenä >

Ilmoittaudu mukaan etänä >

Etsimme maagisia tekniikan asiantuntijoita useisiin rooleihin! 👋
IT-infrastruktuuri liiketoiminnan kulmakivenä
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA