Emoyhtiömme Micro Magic etsii teknistä asiantuntijaa Nummelaan

kirjoittaja | joulu 11, 2018 | Uutiset

Hei yritysten IT-palveluista vastaava tekninen asiantuntija, emoyhtiömme Micro Magicin Nummelan myymälä etsii sinua!

Huomaathan, että kyseessä ei ole Magic Cloudin työpaikka, vaan ilmoitamme nettisivuillamme myös emoyhtiömme avoimesta työpaikasta 🙂 Micro Magicin uusi työntekijä pääsee kyllä tiiviiseen yhteistyöhön myös meidän kanssamme.

ps. me etsimme tällä hetkellä teknistä johtajaa Tampereen toimipisteellemme. Hakuaika 16.12. saakka!

Micro Magic on palvellut kuluttaja- ja yritysasiakkaita Nummelassa vuodesta 2000. Ensimmäinen liikkeemme aloitti toimintansa Ikaalisissa jo vuonna 1996.

Micro Magicin -myymälät ovat ”pikkuisen parempia tietokonekauppoja”, IT-palveluiden erikoisliikkeitä isolla E:llä. Toimintamme ja olemassaolomme lähtökohta ja edellytys on asiantunteva ja ihmisläheinen palvelu. Palvelemme asiakasta nopeasti, ammattitaidolla ja yli odotusten. Odotamme siis myös sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta teknisestä tuki- ja asiakaspalvelusta.

Micro Magicissa pääset vastaamaan ensisijaisesti yritysasiakkaidemme asennus- ja huoltopalveluista. Nämä palvelut koskevat esimerkiksi asiakkaidemme käytössä olevia palvelimia, työasemia, tulostimia, palomuureja, verkkojärjestelmiä, ohjelmistoja. Työnkuvassa moniosaajuus ja laaja-alainen IT-alan kokemus ovatkin työn menestyksekkään suorittamisen lähtökohta.

Työtä tehdään ensisijaisesti asiakkaidemme tiloissa, mutta myös myymälässämme. Täten työ edellyttää ajokorttia ja mielellään myös mahdollisuutta käyttää omaa autoa (kilometrikorvaukset korvataan, totta kai!). Työalueenasi on Nummelan lisäksi muu pääkaupunkiseutu.

Saat Nummelassa tiimiksesi myymälästä ja kuluttaja-asiakkaista vastaavan Juhan, sekä yritysmyynnistä vastaavan Matin. Lisäksi toisen myymälämme Ville ja tytäryhtiö Magic Cloudin parikymmenhenkinen tiimi ovat työyhteisönäsi vähintään virtuaalisesti.

Tytäryhtiömme tuottaa asiakkaidemme käytössä olevat pilvipalvelut omasta konesalistaan. Magic Cloudin tekninen tukitiimi toimii pilvipalveluissa taustatukenasi ja teknisenä apunasi. Tulet työssäsi tekemään paljon tytäryhtiön palveluiden käyttöönottoja ja toimimaan asiakkaidesi lähitukena myös Magic Cloudin palveluita koskien.

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä läsnä olevana ja kasvollisena yritysasiakkaiden IT-kumppanina. Etsimme nyt sinua niin Micro Magicin kuin Magic Cloudin palveluiden kasvoiksi pääkaupunkiseudun asiakkaillemme.

Micro Magicin hakuohjeet

Tarkemmat hakuohjeet löydät Micro Magicin nettisivuilta.

Vietimme strategia- ja virkistyspäivää 5.12.
Magic Cloud pääomistajaksi ohjelmistorobotiikkayritys Magic Automation Oy:öön
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan toiseen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi Zero Trust on uuden ajan tietoturva?   ⏰ 11.4.2024 klo 8.30-10.30 📍 Moro Sky Bar Tampere Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa tai...

<h6>Magic Cloud</h6>
Magic Cloud
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA