Dan Ahlstedt on valittu Magic Cloud Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi ja tulee vahvistamaan Magic Cloudin kasvumatkaa

kirjoittaja | joulu 13, 2023 | Uutiset

Dan Ahlstedt on valittu Magic Cloudin hallituksen puheenjohtajaksi ja hän tulee vahvistamaan Magic Cloudin kasvua vahvalla kokemuksella ja osaamisellaan. Magic Cloud on kasvumatkalla Euroopan johtavaksi Managed Cloud -palveluiden tuottajaksi omalla pilvipalvelulla. Tätä kasvumatkaa vahvistamaan tarvitaan näkemystä, jolla Magic Cloudin johto voi viedä strategiaa eteenpäin. 

Dan on tehnyt pitkän uran eri kansainvälisissä teknologiayhtiöissä, joista merkittävimpänä on yli 15 vuoden kokemus SAP-organisaation eri johtotason tehtävissä. Viime vuodet Dan on keskittynyt kasvuvaiheessa olevien teknologiayhtiöiden hallitus- ja neuvontatoimintaan ja auttanut yhtiöitä saavuttamaan tavoitteitaan.

Danilla on näyttöjä yritysten menestyksekkäästä kasvattamisesta seuraavalle tasolle. Odotuksena on, että Dan tuo kokemusta ja näkemystä kasvun tueksi sekä toimii johdon sparraajana. Magic Cloudin kasvua tukemaan tarvitaan näkemystä ja osaamista, jotta tavoitteet sekä tekeminen ovat vahvasti strategian suuntaisia. Dan valittiin hallituksen puheenjohtajaksi aiempien näyttöjen perusteella. Valintaan vaikutti myös valtava innostus ja halu olla toteuttamassa Magic Cloudin kasvutavoitteita, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Magic Cloudin omistajat halusivat nimittää hallituksen, joka pystyy kokemuksellaan tukemaan yhtiön johtoa strategian eteenpäin viemisessä. Odotan vilkasta ja aktiivista keskustelua sekä yhtiön määrätietoista kehittämistä. Magic Cloud on hyvin johdettu yhtiö, jolla on erittäin valoisa tulevaisuus, kertoo Dan Ahlstedt.

Dan näkee Magic Cloudin strategian ja tulevaisuuden tahtotilan selkeänä. Magic Cloudin palvelu, asiakastyytyväisyys sekä työntekijöiden sitoutuminen ovat korkealla tasolla. Edellytykset tavoitteiden toteutumiselle ovat olemassa.

Magic Cloudilla on selkeä strategia ja tulevaisuuden tahtotila. Yhtiössä asiakkaiden asiantunteva, vastuullinen ja tietoturvallinen palvelu on keskiössä ja asiakastyytyväisyys on huipputasolla. Magic Cloudin kulttuuri on vahva ja työntekijät ovat sitoutuneita yhtiöön sekä sen arvoihin. Näen Magic Cloudissa vahvaa potentiaalia ja kykyä toteuttaa strategiaansa. Uskon yhtiön jatkavan vahvaa kasvuaan motivoituneella ja osaavalla henkilöstöllään. Tästä syystä lähdin mukaan myös sijoittajan roolissa, Dan Ahlstedt jatkaa.

Dan Ahlstedtin lisäksi hallitukseen on liittynyt uutena jäsenenä Jopi Parviainen, joka on Magic Cloudin ostaman EverTechin perustajajäsen. Hallituksessa jatkavat Timo Haapavuori ja Matti Rusanen.

Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA