Codean matka pilviin ja SaaS-malliin on alkanut yhteistyössä Magic Cloudin kanssa

kirjoittaja | joulu 19, 2023 | Asiakkaat, Uutiset

Magic Cloudin ja Codean yhteistyö on käynnistynyt syksyllä 2023. Magic Cloud tarjoaa Codealle Managed Cloud -palvelua, jossa Codean ympäristö pyörii Magic Cloudin omassa kotimaisessa pilvessä. Magic Cloudin asiantuntijat toimivat työparina, jossa ympäristöä voidaan kehittää joustavasti yrityksen tavoitteita tukevaan suuntaan. Keskustelut yhteistyöstä lähtivät liikkeelle tarpeesta uusia infrapalvelimia ja modernisoida ympäristöä.

Yhteistyön avulla Codean ei tarvitse huolehtia infran ylläpidosta, ja he pystyvät keskittymään omaan ydinosaamiseensa eli sovelluskehitykseen. Tärkeinä asioina yhteistyölle Codea pitää hyvää vasteaikaa sekä sitä, että yhdessä tekeminen on joustavaa ja tarpeiden mukaista.

Odotuksemme on, että Magic Cloud mahdollistaa palveluita hyvällä vasteajalla. Voimme sujuvasti tehdä asioita itse tai halutessamme Magic Cloudin asiantuntijat ovat apunamme. Kotimaisuus ja vakaus ovat meille tärkeitä asioita, kertoo Codean toimitusjohtaja Antti Laurila.

Yhteistyö tulee jatkumaan tiiviinä. Ensimmäisessä vaiheessa Magic Cloudille siirretään jo olemassa olevaa ympäristöä. Tämän jälkeen Magic Cloud tarjoaa kodin uusille palveluille ja toimii Ops-tiiminä, kun Codean ohjelmistotuotteita lähdetään viemään kohti SaaS-mallia. Magic Cloud auttaa ympäristön arkkitehtuurin suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Yhteistyön avulla Codea voi keskittyä softakehitykseen ja me huolehdimme, että pilvialusta toimii tarpeiden mukaisesti. Odotuksena on, että yhteistyö kehittyy tulevaisuudessa ja pystymme tarjoamaan palveluita laajemmin ympäristön kehittämiseen sekä kustannustehokkuuden parantamiseen, kertoo Magic Cloudin myyntipäällikkö Kalle Saarinen.

Codea Oy

Codea Oy on perustettu vuonna 2008 ja kehittää yleisen turvallisuuden sektoria palvelevia kenttäjohtamisjärjestelmiä. Codean toimittamia, kansainväliselläkin mittapuulla edistyksellisiä järjestelmiä on asennettu yli 400 liikkuvaan yksikköön. Suurin osa Suomen hyvinvointialueista käyttää ensihoidossa Codean ohjelmistoja ja lisäksi niitä on käytössä myös pelastuspuolella sekä yksityisillä yrityksillä. Codean tuotteet ovat todistaneet erinomaisuutensa sillä, että niistä on ajan saatossa tullut alan standardi ja Codea on noussut markkinajohtajaksi.

 

Dan Ahlstedt on valittu Magic Cloud Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi ja tulee vahvistamaan Magic Cloudin kasvumatkaa
Kiitos maagisista hetkistä tänäkin vuonna
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA