Avainasiakaspäällikkö, etsimme sinua 👋

kirjoittaja | tammi 17, 2024 | Uutiset

Oletko sinä myynnin ammattilainen, jolla on ymmärrystä sekä kokemusta asiakkuuksien kehittämisestä ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden luomisesta?

Nyt on mahdollisuutesi päästä kehittämään ja huolehtimaan olemassa olevista asiakkuuksistamme. Pääset ponnistamaan hyvältä pohjalta, sillä asiakassuhteemme ovat pitkiä, asiakaskokemus maagisella tasolla ja osaaminen huippuluokkaa.

Magic Cloud on pilvipalveluiden huippuasiantuntija. Asiakkainamme on tunnettuja yrityksiä aina ohjelmistoyrityksistä teollisuuteen. Olemme asiakkaiden strateginen kumppani ja kasvamme asiakkaidemme mukana. Tarjoamme asiakkaille jatkuvaa Managed Cloud -palvelua omalla kotimaisella ja vihreällä pilvipalvelulla. Tutustu tästä asiakkaisiimme!

Odotamme, että sinulta löytyy halua saada aikaan tuloksia, kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä sekä olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä.

 

Tulet loistamaan työssäsi, kun sinulla on

🚀 kokemusta myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä. Arvostamme erityisesti kokemusta B2B-myynnistä keskisuurille asiakkaille.

🚀 vastuullisuutta, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja kommunikointitaitoja.

🚀 aidosti halua ja kykyä kehittää asiakkuuksia.

🚀 kykyä kuunnella asiakasta, lukea erilaisia ihmisiä sekä tilanteita.

🚀 kokemusta ja ymmärrystä CRM:n sekä M365:n käytöstä.

 

Miltä työsi näyttää?

🚀 Tulet kehittämään ja pitämään huolta asiakassalkkuusi kuuluvista asiakkuuksista. Kontaktoit, tapaat ja tunnistat kehitysmahdollisuuksia.

🚀 Tunnet asiakkaasi, heidän liiketoimintansa ja olet kartalla strategisesta suunnasta ja kehityshankkeista.

🚀 Asiakasviestinnän lisäksi hoidat asiakkuuteen liittyvää sisäistä viestintää ja tulet työskentelemään tiiviisti asiantuntijoidemme kanssa.

🚀 Sinulla on käytössäsi modernit työkalut asiakkuuksien hoitamiseen. Asiantuntijamme ovat apunasi asiakkuuksien kehittämisessä ja ratkaisujen löytämisessä.

🚀 Osana kasvutiimiä työskentelet tiiviisti markkinoijien kanssa ja yhdessä luomme mahdollisuuksia asiakkuuksien kehittämiseen.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

💛 Onnistumisen mahdollistamiseksi tiimi on tukenasi. Markkinointi luo tilaisuuksia asiakassuhteiden rakentamiseen ja asiantuntijamme auttavat ratkaisujen luomisessa.

💛 Kattavan perehdytysjakson, jonka jälkeen tunnet palvelumme sekä asiakkaamme.

💛 Palkkasi tulee muodostumaan kiinteästä ja muuttuvasta osasta. Tarjoamme 4000-5000€ pohjapalkan sekä palkkiomallin onnistumisista.

💛 Pääset osaksi huippuasiantuntijoiden työyhteisöä, jossa tunnet kaikki henkilökohtaisesti. Kulttuurimme on avoin ja keskusteleva eli jokaisella on mahdollisuuksia vaikuttaa, miten me Magic Cloudilla toimimme.

💛 Onhan meillä tietysti ne kaikki edutkin, kuten lounasetu, virike-etu, kattava työterveyshuolto, laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja vuosittainen käyttöbudjetti työvälineille, jotka eivät peruspakettiin kuulu.

Tutustu tuleviin työkavereihisi sekä siihen, mitä Magic Cloud tarjoaa sinulle tästä.

 

Kasva kanssamme

Meitä ajaa eteenpäin halu nousta Suomen ja Euroopan merkittäväksi pilvipalvelutoimijaksi. Tiedetään, että se on kova tavoite, mutta se kertoo kunnianhimostamme. Sen eteen teemme töitä yhdessä, rennosti (mutta tosissaan) ja huumorilla höystettynä.

Meitä yhdistää jatkuva oppimisen nälkä ja halu kehittää osaamistamme paremmaksi sekä kasvaa Magic Cloudin mukana. Maagisen työyhteisömme taikavoimat ovat osaamisen kehittäminen, toisten auttaminen ja se, että meillä on kivaa yhdessä. Meillä jokainen voi olla oma itsensä ja tuotkin osaksi yhteisöämme osaamisesi lisäksi myös persoonasi.

 

Haluamme kuulla sinusta lisää!

Pääasiallisena työpaikkanasi voi olla Tampereen tai Helsingin toimipisteemme. Lisäksi työskentelemme joustavasti ja halutessasi myös etätyöskentely on mahdollista.

Kiinnostuitko myös meistä? Lähetä meille hakemuksesi viimeistään 31.1.2024 niin tutustutaan toisiimme paremmin.

Pääset aloittamaan uudessa työssäsi sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja meistä tai avoimesta tehtävästä voi kysellä kasvujohtajaltamme Mari Asmalalta: 045 110 2808, mari.asmala@magiccloud.fi, LinkedIn

Haluatko kuulla tulevan työkaverisi ajatuksia myynnistämme? Asiakkuuspäällikkömme Jukka Tavi vastaa kysymyksiisi mielellään: 040 674 8895, jukka.tavi@magiccloud.fi, LinkedIn

B2B-ratkaisumyyjä, etsimme sinua 👋
SAP-sovellusten ja pilvi-infran huippuasiantuntijat samalla palvelulla tuovat varmuutta liiketoiminnan jatkuvuuteen
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Anna Perttunen</h6>
Anna Perttunen
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA