Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen

kirjoittaja | kesä 14, 2021 | Uutiset

Magic Cloud tarjoaa Abilitan edustamalle Unit4 ERP-järjestelmälle skaalautuvan pilvipalvelualustan, jossa Magic Cloud vastaa pilviympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä. Ympäristö ja palvelu on suunniteltu yhdessä Abilitan kanssa ja se on toteutettu vastaamaan Abilitan ja Unit4 ERP-ohjelmiston tarpeita. Yhteistyö mahdollistaa Abilitan loppuasiakkaille Unit4 ERP:n käytön suomalaisesta pilvestä.

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja, kertoo Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela.

Magic Cloudin ja Abilitan yhteistyö on lähtenyt nopeasti liikkeelle. Yhteistyö käynnistyi PoC:lla, jossa selvitettiin tekniset tarpeet sekä varmistuttiin yhteistyön toimivuudesta. PoC eteni onnistuneesti ja käyttöönotto Abilitan palveluun siirtyvälle ensimmäiselle asiakkaalle saatiin aloitettua. Jatkossa palveluun on tarkoitus tuoda paljon uusia asiakkuuksia.

Molemmilla osapuolilla on ollut vahva halu viedä projekti suhteellisen nopeasti, mutta onnistuneesti maaliin. Mielestämme olemme tässä onnistuneet hyvin. Magic Cloudilla on selvästi ammattilaisia remmissä, Frej Salmela kertoo.

Odotuksena on, että yhteistyötä pystytään kehittämään ja laajentamaan tulevaisuudessa uusien loppuasiakkaiden, ympäristön kehittämisen sekä Unit4 ERP:n kehityksen ja ympäristön vaatimusten myötä.

Uskomme voivamme tuoda yhteistyössä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen Abilitan loppuasiakkaille ja mahdollistaa, että Abilita voi keskittyä heidän ydinosaamiseensa. Yhdessä voimme kasvaa ja kehittyä entistä paremmiksi omassa osaamisessamme, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Odotuksemme yhteistyöstä ovat korkealla. Pilvipalvelut ovat tulevaisuus ja nykyään lähes kaikki julkisen sektorin järjestelmäkilpailutukset pohjautuvat pilviratkaisuihin. Magic Cloudin kanssa meillä on kilpailukykyinen konsepti ja yhdessä järjestelmäratkaisumme kanssa voimme tarjota lyömättömän yhdistelmän, jatkaa Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela.

Abilita Oy

Abilita on kokenut julkisen sektorin järjestelmätoimittaja, jolla on laaja osaaminen kuntatoiminnasta eri hallintokunnissa ja joustavat järjestelmäratkaisut, joilla kunnat pystyvät tehostamaan toimintaansa. Abilita on vakaa ja osittain kuntaomisteinen yhtiö sekä alueensa suurin ICT-alan työnantaja.

7 hyvää syytä valita yksityinen pilvi
Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua!
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan
Ilmoittaudu mukaan kolmanteen Magic Talk -hybriditapahtumaan

Miksi tulevaisuudessa softa pyörii konteissa?   ⏰ 16.5.2024 klo 14.00-15.30 📍 Maria 01 Helsinki Osallistu Magic Talk -hybriditapahtumaan juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii! Voit liittyä paikan päälle ja nauttia tapahtuman tunnelmasta suoraan tilaisuudessa...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi
MANAGED MAGIC CLOUD

Managed Cloud -palvelut kotimaisesta pilvestämme, jotta datanne on turvassa, pilviympäristö kustannustehokas ja tarpeisiin optimoitu.

YHTEYDET

Toimivat ja helposti hallittavat yhteydet ovat toiminnan edellytys. Jätä ne meidän huolehdittavaksi.

TIETOTURVA

Erilliset tietoturvapalvelumme vievät pilviympäristönne tietoturvan ylläpidon ja kehittämisen seuraavalle tasolle.

TÄSMÄISKUT

Täsmäiskuilla saatte asiantuntijan silmäparin pilven tärkeimpien osa-alueiden toimivuuteen.

AJANKOHTAISTA