Abilita valitsi Magic Cloudin pilvipalvelukumppanikseen

kirjoittaja | kesä 14, 2021 | Uutiset

Magic Cloud tarjoaa Abilitan edustamalle Unit4 ERP-järjestelmälle skaalautuvan pilvipalvelualustan, jossa Magic Cloud vastaa pilviympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä. Ympäristö ja palvelu on suunniteltu yhdessä Abilitan kanssa ja se on toteutettu vastaamaan Abilitan ja Unit4 ERP-ohjelmiston tarpeita. Yhteistyö mahdollistaa Abilitan loppuasiakkaille Unit4 ERP:n käytön suomalaisesta pilvestä.

Haimme luotettavaa ja joustavaa suomalaista kumppania, jonka kanssa pystyisimme rakentamaan asiakkaillemme nykyaikaisen pilvialustan. Valitsimme Magic Cloudin, jolla oli tarvittava osaaminen sekä halu lähteä rakentamaan Abilitan pilvipalveluja, kertoo Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela.

Magic Cloudin ja Abilitan yhteistyö on lähtenyt nopeasti liikkeelle. Yhteistyö käynnistyi PoC:lla, jossa selvitettiin tekniset tarpeet sekä varmistuttiin yhteistyön toimivuudesta. PoC eteni onnistuneesti ja käyttöönotto Abilitan palveluun siirtyvälle ensimmäiselle asiakkaalle saatiin aloitettua. Jatkossa palveluun on tarkoitus tuoda paljon uusia asiakkuuksia.

Molemmilla osapuolilla on ollut vahva halu viedä projekti suhteellisen nopeasti, mutta onnistuneesti maaliin. Mielestämme olemme tässä onnistuneet hyvin. Magic Cloudilla on selvästi ammattilaisia remmissä, Frej Salmela kertoo.

Odotuksena on, että yhteistyötä pystytään kehittämään ja laajentamaan tulevaisuudessa uusien loppuasiakkaiden, ympäristön kehittämisen sekä Unit4 ERP:n kehityksen ja ympäristön vaatimusten myötä.

Uskomme voivamme tuoda yhteistyössä ensiluokkaisen asiakaskokemuksen Abilitan loppuasiakkaille ja mahdollistaa, että Abilita voi keskittyä heidän ydinosaamiseensa. Yhdessä voimme kasvaa ja kehittyä entistä paremmiksi omassa osaamisessamme, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Odotuksemme yhteistyöstä ovat korkealla. Pilvipalvelut ovat tulevaisuus ja nykyään lähes kaikki julkisen sektorin järjestelmäkilpailutukset pohjautuvat pilviratkaisuihin. Magic Cloudin kanssa meillä on kilpailukykyinen konsepti ja yhdessä järjestelmäratkaisumme kanssa voimme tarjota lyömättömän yhdistelmän, jatkaa Abilitan myyntijohtaja Frej Salmela.

Abilita Oy

Abilita on kokenut julkisen sektorin järjestelmätoimittaja, jolla on laaja osaaminen kuntatoiminnasta eri hallintokunnissa ja joustavat järjestelmäratkaisut, joilla kunnat pystyvät tehostamaan toimintaansa. Abilita on vakaa ja osittain kuntaomisteinen yhtiö sekä alueensa suurin ICT-alan työnantaja.

7 hyvää syytä valita yksityinen pilvi
Pilvipalveluarkkitehti, etsimme sinua!
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!
TOP-puheenaiheet meidän pikkujouluista!

Meillä on kyllä niin mahtava porukka, vaikka itse näin sanotaankin. Työyhteisömme saa hehkutusta niin nykyisiltä, entisiltä kuin tulevilta työntekijöiltä, jotka hakeutuvat meille hyvän meiningin perässä. Hyvän meiningin konkretisoi viime viikon pikkujoulumme...

Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!
Magic Cloud tukee Eemeli Koivistoa kohti kilpa-autoilun huippua!

Kasvuyrityksenä Magic Cloud haluaa tukea myös muita, joilla on intohimoa kasvaa kohti tavoitteitaan. Tästä 17-vuotias karting-kuljettaja Eemeli Koivisto on hyvä esimerkki. Eemeli ajaa kartingissa OK senior -luokkaa, mikä on kartingin pääluokka. Tässä luokassa kisataan...

<h6>Mari Asmala</h6>
Mari Asmala
Markkinointipäällikkö 045 110 2808 mari.asmala@magiccloud.fi