Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Missiomme

Tiedämme, että tietotekniikka on asiakkaillemme vain väline, ei päämäärä.
Asiakkaidemme päämäärä on tehdä kannattavaa liiketoimintaa.
Meidän tehtävämme on auttaa tarjoamalla asiakkaidemme tavoitteita tukevia ratkaisuja.

Me emme toimi tekniikan ehdoilla, vaan asiakkaidemme liiketoiminnan ja tarpeiden ehdoilla.
Siksi, toisin kuin monet muut kilpailijamme, me haluamme ensin ymmärtää, mikä on asiakkaamme liiketoiminnan ydin.
Vasta sen jälkeen voimme tarjota ratkaisuja, joista on todella hyötyä.

Me olemme aito kumppani, joka ei jätä asiakkaitaan pulaan.
Kumppani, jonka puoleen voi kääntyä ja jonka osaamiseen voi aina luottaa.
Kumppani, jota haluat suositella parhaalle ystävällesi.

Periaatteemme

Olemme olemassa asiakasyritystämme, emme teknologiaa varten. Kehitämme ja ylläpidämme teknologista osaamistamme tarjotaksemme asiakkaillemme vain parasta. Emme piiloudu teknologian taakse, vaan kuuntelemme omilla korvillamme ja keskustelemme omilla kasvoillamme.

Toimitusjohtajamme Timo Haapavuoren periaatteisiin on hänen 20-vuotisen yrittäjätaipaleensa ajan kuulunut asiakaslähtöisyys, asiakkaan kuunteleminen ja asiakkaan palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen Haapavuoren tiimin jäsen vie ylpeänä eteenpäin näitä jaloja periaatteita. Jokainen työntekijämme palvelee jokaista asiakasta kuten yrittäjä itse palvelisi.

20 vuoden kokemus ICT-alasta ja yrittäjyydestä

Magic Cloud perustettiin vastaamaan emoyhtiönsä Micro Magic Oy:n pilvipalvelu- ja konesalitoiminnasta kesällä 2012. Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori aloitti liiketoiminnan Micro Magic -toiminimellä jo syksyllä 1996 ja toiminimi laajeni osakeyhtiöksi syksyllä 2002.

Haapavuori oli kehittänyt yhdessä Micro Magicin teknisten asiantuntijoiden kanssa yrityksen palveluvalikoimaan pilvipalveluita, joiden avulla asiakasyrityksen ohjelmistoja, ohjelmia ja Windows-työpöytiä siirrettiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti pilveen. Näiden palveluiden kehitys ja ylläpito siirtyi kehitystyön myötä Magic Cloudille.

Lue yrityksemme koko tarina täältä.

Toimialakohtainen profiloituminen ja tietoturva

Magic Cloudin palvelutarjonta ja osaaminen on tuottanut yritykselle erottuvia asiakastoimialoja, joiden erityistarpeet ja toiveet hallitsemme ja tunnemme. Haapavuoren perhepiirissä toimivien taloushallintoyritysten kautta taloushallinto- ja tilitoimistotoimialan yhteistyö on ollut luontevaa jo Micro Magicin perustamisesta lähtien. Viime vuosina Magic Cloud on lisäksi profiloitunut ohjelmistotalojen yhteistyökumppanina sekä kuntatoimijoiden tietoturva- ja IT-ratkaisujen toimittajana.

Askeleen edellä oleva tietoturva on yrityksellemme sydämenasia ja elinehto. Tietoturvaa on Magic Cloudilla kehitetty ja kehitetään jatkuvasti, sillä tietoturva on aina ajankohtainen ja alati kehittyvä prosessi. Teemme tietoturvayhteistyötä muun muassa F-Securen, D-Fencen ja Deltagonin kanssa.

Vahva Citrix-osaaminen ja yhteistyö

Suurin osa Magic Cloudin tarjoamista palveluista perustuu Citrix-tekniikkaan. Yli 15 vuoden kokemuksemme Citrix-ympäristöistä ovat luoneet vankat suhteet Citrixin toiminnalliseen päämajaan Floridassa. Yhteistyö Citrixin kanssa on syventynyt kumppanuudeksi, jossa tehdään ja tuotetaan molemminpuolista yhteistyötä ja kehitystä. Yrityksemme myös valittiin Citrixin pääyhteistyökumppaniksi Citrixin pilvipalveluiden itsepalveluportaalin pilottiprojektissa.

Tavoitteemme on olla varteenotettava ja tunnettu pilvipalvelutoimija niin olemassa olevien asiakaskuntiemme keskuudessa kuin yleisesti pilvipalvelutoimijana. Asiakkaat ja asiakastuntemus on tulevaisuudessakin toimintamme kulmakivi.

Tiimi

Timo Haapavuori

Timo Haapavuori

Toimitusjohtaja


050 584 2585

timo.haapavuori@magiccloud.fi

Timo aloitti yrittämisen 13-vuotiaana perustamalla atk-tarvikkeita myyvän Micro Magic -nimisen yrityksen Ikaalisiin. Pilvipalvelutoiminta ja -osaaminen veivät mukanaan ja niinpä kapteeni luotsaa myös 2012 perustettua pilvilaiva Magic Cloudia. Kompassi on suunnattuna kohti menestyksekästä tulevaisuutta!

Kimmo Haapavuori

Kimmo Haapavuori

Liiketoimintajohtaja


045 238 8028

kimmo.haapavuori@magiccloud.fi

Hyvä kapteeni tarvitsee luotettavan ja korvaamattoman perämiehen ja sitä Kimmo-veli Timolle todella on. Koko ikänsä bittivirran ympäröimänä kasvanut Kimmo kuuntelee asiakasta ja vastaa kaikkiin pilvituotteitamme koskeviin kysymyksiin!

Janne Putkisaari

Janne Putkisaari

Myyntipäällikkö


040 124 1227

janne.putkisaari@magiccloud.fi

Janne on helposti lähestyttävä myyjä, joka ”puhuu asiakasta” ja ymmärtää kokonaisuuden. Jannen kanssa asioidessa asiakas voi olla varma, Janne pitää sen, minkä lupaa.

Keijo Koro

Keijo Koro

Avainasiakaspäällikkö, Keski-Suomi


045 134 6774

keijo.koro@magiccloud.fi

Keijo on asiakaspalvelun ammattilainen, joka on urallaan saanut mahdollisuuden ratkaista mitä erilaisimpia tietoteknisiä haasteita. Ongelmat ovat Keijolle inspiraation lähde ja asiakas voi olla varma, että Keijon ollessa asialla, asiakkaan IT-huolet haihtuvat hetkessä.

Matti Glad

Matti Glad

Avainasiakaspäällikkö, Etelä-Suomi


045 131 3693

matti.glad@magiccloud.fi

Matti tuntee tietotekniikan moninaiset kiemurat ja suunnittelee järjestelmäratkaisut ja hallitsee erilaiset sovellukset vaikka silmät sidottuina. Tämän järjestelmäsuunnittelun karavaanarin reissupakissa on aina mukana niin alan viimeisin tieto kuin tietoturva.

Kari Päivärinta

Kari Päivärinta

Asiakaspalvelupäällikkö


045 853 5156

kari.paivarinta@magiccloud.fi

Itse herra aurinkoinen taitaa asiakaspalvelun ja ongelmanratkaisun salat. Kun Kari vastaa puhelimeen, soittaja voi olla varma, että alkaa tapahtua ja homma on hoidossa alta aikayksikön. Kari on joukkuepelaaja niin duunissa kuin kentän laidalla.

Matti Väisänen

Matti Väisänen

Johtava pilvipalveluarkkitehti


045 343 9339

matti.vaisanen@magiccloud.fi

Citrix-velho Väisänen taitaa verkkojen ja palvelimien Virtualisoinnin-loitsut ja asentaa kullekin asiakkaalle tarpeet ja toiveet täyttävän palvelinympäristön. Tälle miehelle tietotekniikka ei ole vain työtä, vaan myös harrastus ja intohimo.

Kim Heikkinen

Kim Heikkinen

Tekninen asiantuntija


040 503 1855

kim.heikkinen@magiccloud.fi

Kim elää ja hengittää tietotekniikkaa, sillä palvelimia ja verkkoja tulee plärättyä niin töissä kuin harrastuksena. Sosiaalinen Kim saa kalenteriinsa mahtumaan myös autot ja ystävät. Och hej, kundservice går på svenska också!

Timo Hyttinen

Timo Hyttinen

Tekninen asiantuntija


040 646 4088

timo.hyttinen@magiccloud.fi

Tekninen asiantuntijamme Timo ottaa pilvilaivassamme haltuun asiakkaidemme IT-ongelmien ratkonnan. Rauhallinen ja leppoisa Timo ei hikeenny pienistä, vaan pistää asiat järjestykseen ja systeemit toimimaan.

Eetu Kujanpää

Eetu Kujanpää

Tekninen asiantuntija


050 366 3059

eetu.kujanpaa@magiccloud.fi

Eetu pitää niin omistamme kuin asiakkaidemme verkoista huolta. Samalla taittuvat käden käänteessä myös palomuurit ja asiakaspalvelu. Eetu on iloinen optimisti, joka tekee ja toteuttaa, sen sijaan että jäisi meinaamaan ja miettimään.

Sami Leppänen

Sami Leppänen

Tekninen asiantuntija


045 110 2848

sami.leppanen@magiccloud.fi

Ei ole hommaa, johon Sami ei Yleismies Jantusen lailla innolla ja osaamisella tarttuisi! Tämä hyväntuulinen kitarasankari vastaakin pilvilaivassamme päivittäisten pulmien ratkonnasta aakkosittain osastoilta a - ö.

Teemu Tunkkari

Teemu Tunkkari

Tekninen asiantuntija


040 158 1833

teemu.tunkkari@magiccloud.fi

Terhi Meriläinen

Terhi Meriläinen

Viestintäasiantuntija


045 110 2808

terhi.merilainen@magiccloud.fi

Twitteriin rakastunut some-eläin, joka naputtelee, viestii, visertää, ajoittain myös viheltää. Terhi pitää huolta siitä, että tekniikkajargon ei saa valtaa Magic Cloudin viestimissä ja että äänemme kuuluu ja kaikaa kanavissamme (myös toimistolla).

Heidi Aronen

Heidi Aronen

Viestintäassistentti


heidi.aronen@magiccloud.fi

Iloista Heidiä kiinnostaa englannin ja ruotsin kielten pienetkin kiemurat ja kansainvälinen viestintä. Att arbeta i ett litet moln är jätteroligt!