Loading Events

« All Events

  • Tämä tapahtuma on ohitettu.

Vanhan ohjelmiston virtualisointiprojekti -webinaaritallenne

13.12.2018 @ 09:15

Magic Cloud, webinaarit header

Monella organisaatiolla on yksi tai useampi vanha ohjelmisto, jonka päivittämisestä on aikaa sitten tullut hankalaa ja josta ei kuitenkaan voida luopua, sillä ohjelmisto on keskeinen osa organisaation toimintaa.

Vanhoja ohjelmistoja on useimmiten tekohengitetty vanhalla palvelimella jo liian pitkään, ja ohjelmistoista on tullut joustamattomia, kustannustehottomia sekä alttiita tietoturvauhille. Näitä vanhoja ohjelmistoja, joiden ohjelmistoarkkitehtuuri ei enää vastaa nykypäivän tarpeita kutsutaan legacy-ohjelmistoiksi.

Vanhaan ohjelmistoon voidaan puhaltaa uutta elämää ja turvallisuutta virtualisoinnin avulla. Virtualisoinnilla voidaan tarkoittaa joko ohjelmiston itsensä virtualisoimista tai sen vaatiman vanhan palvelimen tai käyttöjärjestelmän virtualisoimista. Virtualisoitu ohjelmisto siirtyy siis asumaan pilvikotiin, jolloin päivittäistä ylläpitoa ei tarvita ja pilven toimittaja vastaa pilven sekä ohjelmiston tietoturvasta ja päivityksistä. Virtualisoinnin avulla ohjelmiston käyttäminen muuttuu samalla joustavaksi, sillä ohjelmistoa on mahdollista käyttää internetissä millä tahansa päätelaitteella.

Asiantuntijawebinaarissamme 13.12. käsittelimme erilaisia virtualisointivaihtoehtoja ja niiden kustannusrakennetta. Lisäksi kävimme läpi virtualisointiprojektin vaiheita ja sudenkuoppia.

Magic Cloud on toteuttanut lukuisten erityyppisten ja eri ikäisten ohjelmistojen virtualisointeja. Ensimmäiset virtualisointimme teimme jo vuonna 2001. Mikäli tarvitsette konsultaatiota omassa virtualisointiprojektissanne tai haluaisitte sijoittaa ohjelmistonne suomalaiseen, yksityiseen pilveen, olemme mielellämme avuksi.

Kirjaudu katsoaksesi webinaaritallenteen


Hyvästit Windows Server 2008:lle ja 2008 R2:lle -webinaari
Jokaisen yrityksen GDPR-toimenpiteet -webinaaritallenne

Tiedot

Päivämäärä:
13.12.2018
Aika:
09:15
Event Categories:
, , , , , ,