Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Reaaliaikainen taloushallinto tilitoimistossa

Reaaliaikainen taloushallinto tilitoimistossa

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan reaaliaikaisesta taloushallinnosta? Siirrettäessä taloushallinto-ohjelma tietokoneelta pilveen, muuttuuko taloushallinto tällöin reaaliaikaiseksi? Vai vaatiiko se kirjanpidon tekemistä koko ajan, eikä niinkään perinteisellä kuukausirytmillä? Vai riittääkö reaaliaikaiseen taloushallintoon mahdollisuus lukea kirjanpidon raportteja missä ja milloin vain?

Reaaliaikaisen taloushallinnon suojiin kätkeytyy monenlaista tapaa tehdä kirjanpitoa, hoitaa IT-ympäristöä ja palvella asiakkaita.

”Pilvi ja reaaliaikainen taloushallinto tilitoimistoissa” –blogikirjoituksessaan Timo Haapavuori pohtii asioita termin takana.

Millaiset tekniikat ja pilvipalvelut voivat mahdollistaa reaaliaikaisen taloushallinnon?

Taloushallinto-ohjelmistojen hosting-pilvipalvelut

MagicHotel-palvelu on kokonaisvaltainen palvelu olemassa olevien ohjelmistojen siirtämiseksi ylläpidettyyn pilvipalveluun. Tarjoamme palvelua mm. Tikonin, Visman, Lemonsoftin ja monen muun toimijan ohjelmille. Huolehdimme tietoturvasta, päivityksistä ja varmistuksista.
[Lue lisää]

Windows-työpöytä pilvipalveluna

MagicDesk-palvelun avulla voit kirjautua henkilökohtaiselle Windows-työpöydällesi päätelaiteriippumattomasti mistä vain. Huolehdimme työpöytäsi tietoturvasta, päivityksistä, varmistuksista ja muusta ylläpidosta. Vapauta kirjanpitäjät tietokoneiden päivitysten asennuksista.
[Lue lisää]

Sähköpostin salauspalvelu

Magic SafeMail on helppokäyttöinen ja erittäin turvallinen tapa salata sähköpostiviestit. Palvelu mahdollistaa esimerkiksi palkkakuittien ja muiden henkilötietoja sisältävien tietojen lähettämisen sähköpostitse.
[Lue lisää]

Asiakaskokemus: Acquit Oy, Helsinki

”Tärkeintä on, että homma toimii. Kun otamme yhteyttä Magic Cloudin tukipalveluun, ongelmatilanteet ratkaistaan todella nopeasti. Ohjelmapäivitysten aikataulut sovitaan etukäteen, jolloin ohjelmat on aina käytettävissä silloin, kun niitä tarvitaan”  [Lue lisää]

Tarja Lamberg, toimitusjohtaja

Acquit

Haluaisitko keskustella tarkemmin reaaliaikaisesta taloushallinnosta?
Tule juttusille Tili- ja veropäivien Tietotori-osastollemme tai ota yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin tuumataan yhdessä.