Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Ovatko tiedostosi turvassa?

leader-pieni

Varmistatko selustasi?

Yrityksen tiedostot ovat yritykselle elintärkeitä. Oletko varmistanut selustasi automatisoimalla yrityksesi tiedostojen varmuuskopioinnin?

Turvallisessa pilvessä olevat pilvi- ja varmuuskopiointipalvelut takaavat tietojen löytymisen ja säilymisen myös yrityksen tietoihin kohdistuvissa onnettomuustilanteissa sekä esimerkiksi päätelaitteiden rikkoutuessa tai kadotessa.

 

Magic ShareFile -tiedostokirjastossa tiedostot ovat sekä käytettävissä pilvestä että automaattisesti varmuuskopioituna. Magic ShareFilen tiedostot tallentuvat Magic Cloudin Suomessa sijaitseville palvelimille.

MagicBackup on yrityksen tietokoneiden varmuuskopiointipalvelu, joka käyttöönottonsa jälkeen varmuuskopioi yrityksen tiedot automaattisesti ja huomaamattomasti pilvipalveluun. Tiedot tallentuvat Suomessa sijaitseville, tietoturvallisille palvelimille.

 

Verkkorikollisuuden uhka vaanii tunnistamattomissa WLAN-verkoissa

Kuinka moni meistä on joskus liittynyt avoimeen langattomaan verkkoon? Entä kuinka moni on käynyt käytön jälkeen poistamassa kyseisen verkon laitteen muistista? Muun muassa nämä jäljet avaavat avoimet portit tunkeutua käyttäjän tietokoneelle, mobiililaitteeseen ja yrityksen IT-järjestelmiin.

Lue koko verkkorikollisuutta koskeva blogipostauksemme täältä.