Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

JULKINEN SEKTORI: Mahdollisuus vapauttaa tietohallinnon resursseja

MagicServer 1920x620

Eroon resurssisyöpöistä rönsyistä?

Digitalisaatio mahdollistaa kuntasektorin tehokkaan ja tarkoituksenmukaisen toiminnan. Resurssisyöppöjen rönsyjen kitkeminen alkaa kaiken tietotyöskentelyn mahdollistavasta hyvästä perustasta. Siis toimivista tietokoneista ja ohjelmista.

Virtuaalipalvelimet ovat nykypäivän tulevaisuuteen luotaava ratkaisu toimivan tietotyön mahdollistamiseksi. Magic Cloud tarjoaa julkishallinnon toimijoille helposti käyttöönotettavia ja skaalautuvia virtuaalipalvelimia Suomessa sijaitsevista konesaleistaan.

Toimivat ja luotettavat palvelimet vapauttavat tietohallinnon resursseja halutaan vapauttaa muihin tehtäviin. Magic Cloud voi myös vastata virtuaalipalvelimen ylläpidollisista toimista yhdessä sovitussa laajuudessa.

Kokemusta julkisen sektorin kanssa tehtävästä yhteistyöstä

Magic Cloud tarjoaa pilvipalveluja lukuisille julkisen sektorin toimijoille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi niin isot kuin pienetkin kunnat ja säätiöt ympäri Suomea. Teemme julkisen sektorin toimijoiden kanssa yhteistyötä virtuaalipalvelinten lisäksi sähköpostin salausasioissa sekä Citrix-ympäristöjen osalta.

Tutustu julkiselle sektorille tarjoamiimme palveluihin tästä.