Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Viestintäasiantuntija vahvistaa viestintäämme

Yrityksemme kasvun tarpeisiin vastataksemme olemme palkanneet joukkoomme viestintäasiantuntijan. Tampereen yliopistosta keväällä puheviestinnän maisteriksi valmistunut Terhi Meriläinen on tehnyt kanssamme yhteistyötä viestinnän kehittämistehtävien parissa jo kevään ajan ja toimivaksi osoittautuneen yhteistyön myötä Meriläinen on siirtynyt varsinaiseen vahvuuteemme toukokuun puolivälistä lähtien.

Meriläinen tuo toimintaamme viestinnällistä osaamista ja ymmärrystä. Vuorovaikutusosaamisen ja viestinnällisten prosessien ymmärtämisen lisäksi Meriläisellä on hallussaan sosiaalisen median kanavat, nettisivujulkaiseminen ja valokuvaaminen.

Aiemmin Meriläinen on työskennellyt erilaisissa viestinnän tehtävissä tamperelaisissa yhdistyksissä. Lisäksi hän toimii viestinnän ja äänenkäytön freelancer-kouluttajana.

ICT-maailma on kieltämättä ollut minulle aiemmin jokseenkin tuntematon. Kevään aikana olen kuitenkin oppinut paljon ja pojat ovat minua kärsivällisesti opastaneet, Meriläinen kertoo.

Meriläisen johdolla Magic Cloud on kevään aikana aloittanut Magic Cloudin sosiaalisen median kanavien haltuunoton. Lisäksi kesän aikana tulemme uudistamaan nettisivumme ja sujuvoittamaan niin ulkoisen kuin sisäisen viestinnän prosessejamme.

Minulle on tärkeää, että yrityksen viestintä ei ole yksisuuntaista tuputtamista, vaan antaa mahdollisuuden vuorovaikutukselle ja asiakkaan kuuntelemiselle. Yritysviestinnän tulee olla myös sopivassa määrin persoonallista ja yrityksen arjesta kertovaa, Meriläinen visioi.