Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Värikäs ja tapahtumarikas vuotemme 2016

Värikkääseen ja tapahtumarikkaaseen vuoteemme on mahtunut paljon. Kuluneen vuoden aikana olemme muuttaneet, saaneet joukkoomme kolme uutta työntekijää, laajentaneet konesaliamme ja palvelutarjontaamme, tiivistäneet yhteistyötämme lukuisien yhteistyökumppaneidemme kanssa ja saaneet lukuisia toimintamme laadusta ja luotettavuudesta kertovia serfikaatteja.

 

Laajentuva palvelutarjonta

Olemassa olevien palveluidemme kehittämisen lisäksi otimme syksyn aikana palveluvalikoimaamme MagicWLAN langaton verkko -palvelun sekä Magic Backup-varmuuskopiointipalvelun. Laajentuva palvelutarjonta ja ylipäätään laajentunut toimintamme sai meidät myös syksyllä investoimaan konesalimme laajentamiseen.

Lisäksi olemme kesän ja syksyn aikana testailleet cad-suunnitteluohjelmien siirtämistä pilveen. Kokeidemme perusteella olemme luottavaisia teknisten ratkaisujemme toimivuudesta ja uskommekin ensi vuonna voivamme lanseerata täysin uutta pilvipalvelutoimintaa cad-ohjelmien parissa!

 

Laadunvarmistusta ja sertifikaatteja

Teetimme keväällä palveluitamme ja toimintaamme koskevan asiakastyytyväisyyskyselyn. Palvelumme ja toimintamme saivat asiakkailtamme kehuja ja erityisesti palveluidemme toimivuuteen ja asiakaspalvelumme ystävällisyyteen oltiin tyytyväisiä.

Syksyn aikana saimme myös lukuisia toimintamme laadusta kertovia sertifikaatteja. Kauppalehti myönsi meille Menestyjä– ja Kasvaja-sertifikaatit ja lisäksi saimme vielä Bisnoden myöntämän AAA-luottoluokituksen.

 

Uusia kasvoja ja uutta ilmettä

Kesällä toteutimme mittavan nettisivu-uudistuksen, jonka myötä olemme myös uusineet muuta visuaalista viestintäämme uuden näkymän mukaiseksi. Joulukuussa saimme vielä käyttöömme uudet hupparit, joten keltaisen rinnalla sopii nyt edustaa myös sinisissä!

Vuoden aikana joukkoomme iloiseen liittyivät uudet työntekijämme pilvipalveluarkkitehti Tapani Kuusniemi, tekninen asiantuntija Sami Leppänen ja viestintäasiantuntija Terhi Meriläinen.

Lisäksi huhtikuussa muutimme Tampereen keskustaan Hallituskadulle. Hallituskadun reilun 300 neliön tila on remontoitu nimenomaan vastaamaan tarpeisiimme ja toiveisiimme. Uudet tilat vastaavat myös tulevaisuuden kasvuajatuksiimme, sillä tilaa on myös nykyistä suuremmalle henkilömäärälle.

 

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta! Toivotamme menestyksekästä ja onnekasta alkavaa vuotta 2017! Ensi vuodesta tulee mahtava, tehdään siitä upea yhdessä.