Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Uusista tiloista ICT- ja taloushallintoratkaisujen osaamiskeskus

MC_ja_ASP_kaytava_isompi

Magic Cloud, Micro Magic, ASP-Yhtiöt ja Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto ovat muuttaneet yhteisiin uusiin tiloihin Tampereen Hallituskadulle. Uudet tilat sijaitsevat Kauppahallin vieressä Hallituskatu 8:n A-rapussa, toisessa kerroksessa.

Muuton taustalla oli tarve löytää suuremmat, yritysten tarpeisiin kohdennetut tilat Tampereen keskustasta. Hallituskadun reilun 300 neliön tila on remontoitu vastaamaan nimenomaan Magic Cloudin tarpeisiin ja toiveisiin. Uudet tilat vastaavat myös yrityksen tulevaisuuden kasvuajatuksiin, sillä tilaa on myös nykyistä suuremmalle henkilömäärälle.

Henkilökunnalta on jo nyt saatu hyvää palautetta muutosta. Uusien tilojen keskeinen sijainti ja tilojen mukautuvuus lisäävät sekä työmukavuutta että tavoitettavuuttamme, kertoo Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori.

Uusiin tiloihin on Magic Cloudin, Micro Magicin ja ASP-Yhtiöiden lisäksi siirtynyt Pirkanmaan Kirjanpitotoimisto, joka yhdistyi ASP-Yhtiöiden kanssa vuosi sitten. Perhesuhteen myötä ASP-Yhtiöiden ja Magic Cloudin yhteistyö on ollut tiivistä jo aiemmin, mutta muutto mahdollistaa entistä laajemman synergian, sillä uusissa tiloissa yritykset muodostavat yhdessä ainutlaatuisen ICT- ja taloushallintoratkaisuiden osaamiskeskuksen. Yhdistetyin voimin yritykset pystyvät toteuttamaan kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa tarpeisiin vastaavat ohjelmisto- ja taloushallintaratkaisut.

Uusien tilojen avoimet ovet järjestetään 9.6. klo 15-17. Ohjelmassa on muun muassa palvelukokonaisuuksien ulkoistamista käsittelevä paneeli ja Timo Haapavuoren 20-vuotisyrittäjäjuhlapuhe sekä tietysti kakkua ja kuohuvaa. Ilmoitamme tarkemmasta ohjelmasta nettisivuillamme pian. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tiloihimme!