Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Uusia osaajia tukitiimiin

Kesän aikana olemme saaneet uusia osaajia tekniseen tukitiimiimme:

 Jani Kivelä – tekninen asiantuntija

TAMK:sta tietotekniikan insinööriksi valmistunut Jani aloitti teknisessä tukitiimissämme kesän alussa. Kesän aikana palvelutarjontamme ja palveluiden tekniset toteutukset ovat ehtineet tulla tutuiksi.

Janin työskentelyä kuvaa huolellisuus ja fokusoitunut tekeminen.

– ”Huolellisuus ja ajattelu näkyy työssäni ja siinä, kuinka työskentelen. Pyrin siihen, että asiat, joita teen tulevat tehdyiksi oikein ja varmistetuiksi huolellisuudella ”, Jani kuvailee.

Magic Cloud on näyttäytynyt Janille tukevana, rentona ja viihtyisänä työympäristönä. Ison ja etäisen organisaation sijaan Magic Cloudin henkilökohtaisempi työympäristö on hänen mukaansa tehnyt työhön oppimisesta ja työnkuvaan sisäänpääsemisestä helppoa.


 Lassi Heinonen – tekninen harjoittelija

Asiakastuessamme teknisenä harjoittelijana työskentelevä Lassi on päässyt tutustumaan ja perehtymään laajasti erilaisiin asiakastukemme työtehtäviin. IT-alalle häntä vetää mielenkiinto ongelmanratkaisuun ja uuden oppimiseen.

Aiemmin Lassi on työskennellyt asiakaspalvelutöissä kaupan alalla. Niinpä asiakkaiden kohtaaminen on tuttua ja asiakasnäkökulman ymmärtäminen toimii lähtökohtana työskentelylle.

Magic Cloud vaikuttaa sopivan kokoiselta työyhteisöltä, jossa uuden oppiminen ja porukkaan mukaan pääseminen on helppoa.

– ”Työyhteisö 5/5! Tämä on pienen firman käsin valikoitu työporukka, jossa kaikki tulevat toimeen keskenään. Lisäksi on nuori toimitusjohtaja, jolla on oma kokemus tekniikasta ja joka myös auttaa tarvittaessa. Hänenkin juttusilleen voi mennä suoraan ”, Lassi kertoo.