Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Uusi elämä vanhalle ohjelmistolle -asiantuntijawebinaari 13.12.2018 klo 14:15

Monella organisaatiolla on yksi tai useampi vanha ohjelmisto, jonka päivittämisestä on aikaa sitten tullut hankalaa ja josta ei kuitenkaan voida luopua, sillä ohjelmisto on keskeinen osa organisaation toimintaa. Vanhoja ohjelmistoja on useimmiten tekohengitetty vanhalla palvelimella jo liian pitkään, ja ohjelmistoista on tullut joustamattomia, kustannustehottomia sekä alttiita tietoturvauhille.

Vanhaan ohjelmistoon voidaan puhaltaa uutta elämää ja turvallisuutta Citrix-virtualisoinnin avulla. Virtualisoinnilla voidaan tarkoittaa joko ohjelmiston itsensä virtualisoimista tai sen vaatiman vanhan palvelimen tai käyttöjärjestelmän virtualisoimista. Virtualisoitu ohjelmisto siirtyy siis asumaan pilvikotiin, jolloin päivittäistä ylläpitoa ei tarvita ja pilven toimittaja vastaa pilven sekä ohjelmiston tietoturvasta ja päivityksistä. Virtualisoinnin avulla ohjelmiston käyttäminen muuttuu samalla joustavaksi, sillä ohjelmistoa on mahdollista käyttää internetissä millä tahansa päätelaitteella.

Magic Cloud on toteuttanut lukuisten erityyppisten ja eri ikäisten ohjelmistojen Citrix-virtualisointeja. Webinaarissa toimitusjohtajamme Timo Haapavuori valottaa vanhan ohjelmiston virtualisointiprojektin työvaiheita ja hyötyjä.

Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. Asiantuntijana Magic Cloud Oy:n toimitusjohtaja Timo Haapavuori.


Ilmoittaudu myös muihin syksyn webinaareihimme: