Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FIENSV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Timo Hyttinen on aloittanut teknisenä harjoittelijanamme

Timo Hyttinen on aloittanut Tampereella teknisessä tukitiimissämme teknisenä harjoittelijana. Alun perin Helsingistä kotoisin oleva Timo valmistui pari vuotta sitten Tampereen ammattikorkeakoulusta insinööriksi tietoliikennetekniikan ja tietoverkkojen koulutusohjelmasta.

Magic Cloudille Timon toi halu kehittää pilviteknologiaan liittyvää osaamistaan.

”Pilvi on nykypäiväinen tapa yrityksen IT-tarpeiden ratkaisemiseksi. Haluan työskennellä ja kehittää osaamistani tämän aihealueen parissa, sillä pilven merkitystä yritysten nykyaikaisena IT-tarpeiden ratkaisijana ei voi kiistää”, Timo kertoo.

Timo korostaa tietoturvan tärkeyttä osana yritysten jokapäiväistä toimintaa. Pilvipalvelujen käyttäminen ja turvallisissa pilviympäristöissä työskenteleminen mahdollistaa asiakasyritykselle joustavan ja tietoturvallisen työskentelyn.

Timo kuvailee asiakaspalvelutyön sopivan hänelle hyvin, sillä siinä yhdistyy hänen kiinnostuksensa ongelmanratkaisuun ja asiakkaiden auttamiseen.

– ”Minulle on luontevaa pyrkiä ratkaisemaan ja saamaan asiat kerralla valmiiksi. Tykkään työskennellä konkreettisten asioiden ja ongelmien parissa, jolloin pääsee itse näkemään oman työnsä tuloksen”, Timo kuvailee.

 

Lisätietoja

Timo Haapavuori
Toimitusjohtaja
050 584 2585
timo.haapavuori@magiccloud.fi