Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Timo Haapavuori on toiminut yrittäjänä 20 vuotta

Magic Cloudin toimitusjohtaja Timo Haapavuori on toiminut yrittäjänä 20 vuotta. Haapavuori aloittiyritystoimintansa kolmetoistavuotiaana Ikaalisissa 9.6.1996 perustamalla Micro Magic -toiminimen atk-laitteiden ja -tarvikkeiden vähittäiskauppaa varten. Yrittäjäperheen poika sai tukea tilitoimistoyrityksen omistavilta vanhemmiltaan ja Micro Magic ottikin ensiaskeleitaan vanhempien takkahuoneessa.

IT-toimiala on kahdenkymmenen vuoden aikana kehittynyt, mikä on vaikuttanut myös Haapavuoren liiketoiminnan luonteeseen. Toiminimi muuttui 2002 osakeyhtiöksi, jonka pilvipalvelutoiminta eriytettiin MaTimo_nettisivullegic Cloud Oy tytäryhtiölle 2012.

Magic Cloudin liiketoiminta on kasvussa ja Haapavuoren tulevaisuuden tavoitteet korkealla. Samaan aikaan Micro Magicin kivijalkamyymälät toimivat edelleen Ikaalisissa ja Nummelassa.

– Kun perustin Micro Magicin, tavoitteenani oli kasvattaa yrityksestäni maailman suurin atk-tarvikkeiden vähittäiskauppa. Nyt tavoitteenani on tehdä ja kasvattaa Magic Cloudista vähintään kansallisesti merkittävä pilvipalvelutoimija, Haapavuori kertoo.

Haapavuoren liiketoiminnan kehityskaari vanhempien takkahuoneesta osaksi ICT- ja taloushallintopalveluiden osaamiskeskusta Hallituskatu 8:ssa on laaja ja vertaansa vailla. Huhtikuun lopussa Magic Cloud ja Micro Magicin hallinto muuttivat Kalevantien Technopoliksesta Tampereen Hallituskadulle yhdessä Haapavuoren vanhempien omistamien ASP-Yhtiöiden ja Pirkanmaan Kirjanpitotoimiston kanssa. Yhdessä yritykset muodostavat ainutlaatuisen osaamiskeskuksen, joka kykenee vastaamaan asiakasyritysten taloushallintoa ja IT-ylläpitoa koskeviin vaativiinkin tavoitteisiin.

Osaamiskeskus sijaitsee Tampereella osoitteessa Hallituskatu 8A. Osaamiskeskuksen avajaisia vietetään 9.6. ja ohjelmassa on Timo Haapavuoren ”20-vuotta yrittäjänä” juhlapuheen lisäksi yritysten palvelukokonaisuuksien ulkoistamista käsittelevä paneeli, johon osallistuu Timo Haapavuoren lisäksi ja ASP-Yhtiöiden toimitusjohtaja Raimo Haapavuori, tamperelaisen Oy Tamware Ab:n varatoimitusjohtaja Jussi Hilden sekä Tampereen kauppakamarin johtaja Peer Haataja.

Tervetuloa osaamiskeskuksen avajaisiin kuulemaan, mahdollistaako ulkoistaminen kaivatun tuottavuusloikan ja millaisin tavoittein Timo Haapavuori aloittaa kolmannen yrittäjävuosikymmenensä. Tilaisuuden kutsun ja ohjelman löydät täältä.