Myynti: 010 328 4701 | Tekninen tuki: 010 328 4709 |

ASIAKKAILLE
FI EN SV

Tekninen tuki
010 328 4709
support@magiccloud.fi

Myynti
010 328 4701
myynti@magiccloud.fi


Palvelinkeskuksemme kuukausittaiset huoltoajankohdat saattavat aiheuttaa katkoja palveluihin seuraavina ajankohtina:

Kuukauden 3. ke-to klo 20:00-06:00
Kuukauden 3. la-su klo 19:00-12:00

close

Teemu Tunkkari vahvistukseksi tekniseen tukitiimiimme

 

Tekninen tukitiimimme on saanut jälleen osaavaa täydennystä Teemu Tunkkarin liityttyä joukkoomme joulukuussa. Teemu on Omnian aikuisopistosta viime vuonna valmistunut datanomi, jolla on kokemusta teknisessä asiakaspalvelussa työskentelystä.

Magic Cloudilla Teemua kiinnostaa mahdollisuus päästä soveltamaan ja hyödyntämään omaa tietotaitoa. Teknisessä tukipalvelussa häntä motivoi erityisesti ratkaisun löytäminen asiakkaan ongelmaan.

– Vuosien varrella on tullut IT:n kanssa tehtyä monenlaisia asioita laidasta laitaan. Jos ratkaisua asiakkaan ongelmaan ei heti ole selvillä, selvitän mielelläni asiaa eteenpäin, Teemu kertoo.

Erityisesti Windows-ympäristöt ja Linux-palvelinten ylläpitäminen ovat Teemulle tuttuja, sillä hän ylläpitää web- ja pelipalvelimia sekä tekee Linux-virtualisointeja myös harrastuksenaan.

Intohimoaan IT-asioihin Teemu kuvailee ”rakkaudeksi lajiin”. Hän kertoo olleensa tietokoneiden ja verkkojen kanssa tekemisissä niin kauan kuin muistaa. Esimerkiksi jo ala-asteella hän toimi koulunsa IT-tukena ja IT-harrastus vie nykyisin mennessään muun muassa pelitapahtumien järjestäjäksi.